U "Južnom vetru" sarađivao je s Glogovcem, a ulogu BOKSERA Trojpec je prihvatio samo zbog OVOG glumca! EVO O KOME JE REČ!

Autor:

Zabava

08.04.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš je poručio da nije verovao u uspeh serije "U klinču".

U "Južnom vetru" sarađivao je s Glogovcem, a ulogu BOKSERA Trojpec je prihvatio samo zbog OVOG glumca! EVO O KOME JE REČ!

Foto: ST/N. PANČIĆ

ST/N. PANČIĆ

Treća sezona domaće tinejdžerske serije "U klinču" od večeras počinje da se prikazuje, radnim danima, na Prvom programu RTS. Iako je prva sezona ostvarila veliku gledanost glumac Miloš Petrović Trojpec priznaje da nije verovao da će ova serija ostvariti toliki uspeh.

- Iskreno, nisam verovao da će ova priča biti ovako uspešna i glavni razlog zbog kojeg sam prihvatio ulogu Tadije bio je taj što želim da izađem iz šablona i da igram nešto drugačije od onoga što sam dosad radio, a to su uglavnom uloge loših momaka. Ipak, stvar koja je presudila da prihvatim ulogu u seriji "U klinču" bilo je to što će mi Nikola Kojo biti glavni partner - priznao je Trojpec u razgovoru za Republiku.

Republika

Foto: Foto Produkcija Režim

 

- Dosad nisam sarađivao sa njim i kada sam čuo da ćemo biti direktni partneri u dosta scena to mi je bio motiv da prihavtim sve ovo. Uostalom, jedva čekam da izađem iz šablona uloga koje su mi neminovno dolazile - dodao je glumac.

Trojpec je imao sreću da na početku karijere sarađuje sa velikim Nebojšom Glogovcem, koji je bio njegov direktan partner u filmu "Južni vetar".

Republika

Foto: instagram.com/trojpec

 

Kad god se pomene njegovo ime, kao da me neko udari u stomak. Bilo je nezaboravno iskustvo raditi s njim i zahvalan sam bogu što sam imao priliku da ugrabim tih 15 snimajućih dana pored takve ljudske, ali i glumačke veličine. Žao mi je što je otišao, pre svega najveći gubitak ima njegova porodica, ali isto toliko i cela Srbija, zato što ga više nećemo videti ni u jednoj ulozi. On je bio moj uzor i na sceni i van nje i neko na koga sam se ugledao. Sad negde uviđam da sam počastvovan što sam igrao sa njim i delio scene, bukvalno smo se tako sprijateljili i bili bliski na kraju tog snimanja, da smo se dopisivali par dana pre nego što je umro. Uvek je bio dobar lik veliki čovek - rekao je Trojpec svojevremeno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading