Pogledajte kako DANAS izgleda slatki MIŠA iz Žikine dinastije: Mihailo ima 47 godina i ZARAĐUJE VIŠE od svih glumaca (FOTO)

Autor:

Zabava

27.03.2022

21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihailo Jevtić sada ima 47 godina i zarađuje više od većine glumaca.

Pogledajte kako DANAS izgleda slatki MIŠA iz Žikine dinastije: Mihailo ima 47 godina i ZARAĐUJE VIŠE od svih glumaca (FOTO)

Foto: facebook/ Mihailo Jevtić.

Dečak Miša Pavlović mnogima je bio omiljeni lik u kultnom serijalu "Žikina dinastija" u delu "Kakav deda, takav unuk", a njega je tumačio Mihailo Jevtić, kome je ovo bila prva uloga.

Miša je u ovom serijalu „Žikine dinastije“ mnoge oduševljavao dečijim biserima, ali i smicalicama koje je priređivao zajedno sa deda Žikom, kojeg je igrao legendarni Dragomir Bojanić Gidra.

Foto: youtube.com/printscreen

Marko Todorović i Dragomir Bojanić Gidra glumci

Jevtić je tumačio lik Miše u uzrastu kada je imao pet godina, dok su ga kasnije zamenili Boris Milivojević, a zatim i Nikola Kojo, koji je igrao već odraslog Mihajla Pavlovića.

Mihajlo danas ima 47 godina, a nakon emotivanja „Žikine dinastije“ nismo imali prilike da ga gledamo u mnogim produkcijama.

Foto: facebook/ Mihailo Jevtić.

Mihailo Jevtić danas

Danas se bavi muzikom, dizajnom i izradom veb aplikacija i internet sajtova, u čemu je veoma uspešan. A s obzirom na to da ga gledaoci pamte iz detinjstva, niko ga danas ne bi prepoznao jer izgleda potpuno drugačije.

Inače, nakon „Žikine dinastije“ pojavio se u serijama „Sivi dom“ i „Vuk Karadžić“ a glumio je i u par predstava u beogradskim pozorištima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Milenko

28.03.2022 14:57

Pa, kada će više taj novi nastavak?