BULATOVIĆ: Đilas izgubio kompas! Zarbljen u sopstvenoj i Marinikinoj mržnji prema Aleksandru Vučiću

Autor:

Vesti

08.04.2024

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su jedina politička agenda koju imate laž i nasilje, kao što je to u Đilasovom slučaju, onda su neminovni i nervoza i frustracija, kaže on.

BULATOVIĆ: Đilas izgubio kompas! Zarbljen u sopstvenoj i Marinikinoj mržnji prema Aleksandru Vučiću

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Rade Prelic

Narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović ističe da je Dragan Đilas potpuno izgubio kompas. 
 
„Da je Dragan Đilas potpuno izgubio politički kompas i da srlja pravo u provaliju, svedoči jučerašnje gostovanje u emisiji „Utisak nedelje“, gde je rado viđen gost. Na delu smo imali prilike da vidimo potpunu političku infantilnost i bezidejnost, koja je juče konačno kulminirala agresivnim skidanjem bubice i odbijanjem učešća u daljem razgovoru, što jasno ukazuje na najviši stepen Đilasove frustracije jer izgleda polako postaje svestan da ga narod nikako neće i da sve što smisli i uradi odmah propadne. Građani Srbije nisu samo glasačka masa kako Đilas to misli, već misleći ljudi koji ne mogu da zaborave da je baš taj Đilas predstavnik sistema koji je Srbiju sravnio sa zemljom. Došlo je vreme da se šerif srpske opozicije polako oprosti od bavljenja politikom, jer kako je počelo, čak i Marinika će na kraju da nađe drugog nosača tašne“, istakao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović.
 
„Kada su jedina politička agenda koju imate laž i nasilje, kao što je to u Đilasovom slučaju, onda su neminovni i nervoza i frustracija. Kao što smo godinama u nazad imali priliku da se uverimo, Dragan Đilas nije političar koji ume da vlada sobom, svojim besom, a ponajmanje bolesnom potrebom da se po svaku cenu vrati na vlast. Zato imamo svakodnevnu poplavu verbalnog i institucionalnog nasilja koje ovaj čovek proizvodi i plasira, a sve sa ciljem ne bi li uspeo da sruši Aleksandra Vučića i sistem koji je on postavio. Na Đilasovu žalost, Aleksandar Vučić je političar koga narod hoće i podržava. Aleksandar Vučić je jak, stabilan i mudar državnik koji ima političku viziju i koji nikome, pa ni Đilasu, neće dozvoliti da ruši i ruži Srbiju“, naglasio je Bulatović.
 
„Ostaje nedoumica šta je to tačno sinoć toliko razljutilo Đilasa? Da li konstatacija sagovornika da su potrebna nova lica u opozicionom bloku? Ili tvrdnja da bi Miloš Jovanović mogao da bude kandidat za gradonačelnika? Bilo kako bilo, pošto Dragan Đilas svuda tvrdi kako je pobedio na prošlim izborima, a pokazalo se da je odneo jedino Pirovu pobedu, verujem da bi za njega bilo lekovito najpre da pokuša da savlada i pobedi sebe i svoj bes koji je ozbiljna brana i prepreka ka bilo kakvom ozbiljnom i odgovornom bavljenju politikom. Jer ovo što sada nudi svojim glasačima, ako ih i dalje uopšte ima, sramotno je i bolno za sve ljude koji su zaslužili da njihovo drugačije mišljenje ima pristojnu političku opciju. Da zaključim. Srpska politička scena će da se pročisti i „prodiše“ onog trenutka kada Dragan Đilas shvati da na njoj odavno više nema šta da traži“, zaključio je Bulatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


Komentari (9)

Loading
Ana

08.04.2024 10:53

Zarobljen u svojoj mrznji.

Konstantin

08.04.2024 10:55

Djilas je prepun mrznje i zlobe.

Danilo

08.04.2024 11:01

Đilas je načisto pošašavio i pobenavio. Oboleo je u mržnji prema Vučiću. Užas.

Hana

08.04.2024 11:01

Opozicija se jedino lazima sluzi.