MARTIN SKORSEZE SNIMA U SRBIJI! Međunarodni autorski tim stigao u Beograd

Autor:

Zabava

03.04.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pripremi je nova igrana serija "Sveci" o izuzetnim muškarcima i ženama.

MARTIN SKORSEZE SNIMA U SRBIJI! Međunarodni autorski tim stigao u Beograd

Foto: Sebastian Christoph Gollnow/dpa via AP/Tanjug

Proslavljeni režiser i oskarovac Martin Skorseze sa međunarodnim timom saradnika snima seriju u Srbiji. Reč je o dokumentarno-igranom projektu "Sveci" na kojem je angažovan kao producent. Kreator serije je Mati Lešem, a razvijao je Martin Skorseze za Lionsgate Alternative Television. Scenario je napisao Kent Džons, a režiraće je Elizabet Čomko. 

Serija će obuhvatati osam jednočasovnih epizoda i istraživaće priče izuzetnih mušakaraca i žena koji su rizikovali sve da bi otelotvorili najplemenitiju i najkompleksniju suštinu ljudskog roda - veru.

Republika

Foto: Sebastian Christoph Gollnow/dpa via AP/Tanjug

 

- Skoro ceo život živeo sam sa pričama o svecima, razmišljajući o njihovim rečima i delima, zamišljajući svetove u kojima su živeli, izbore sa kojima su se suočavali, primere koje su davali. Ovo su priče o osam vrlo različitih muškaraca i žena. Svako od njih živeo je u potpuno različitim istorijskim periodima, a svi su išli putem ljubavi koji se njima i nama otkriva u Isusovim rečima u jevanđeljima. Radujem se što je ovaj projekat u toku i što radim sa toliko pouzdanih i talentovanih saradnika - istakao je čuveni Martin Skorseze. 

Međunarodni autorski tim je već u Beogradu, gde će se snimati deo serijala, u saradnji sa Firefly produkcijom i njihovim studijima, ali i na drugim lokacijama u Srbiji. 

Serija "Sveci" će premijerno biti prikazana u novembru na Fox Nation platformi.

Martin Skorseze jedan je od najvećih američkih filmskih reditelja, scenarista i producenata koji se proslavio filmovima "dobri momci", "Vuk sa Vol strita", "Dvostruka igra", "Razjareni bik", "Kazino", "Ubistva pod cvetnim mesecom" i drugim popularnim naslovima. Slavni oskarovac nedavno je dobio nagradu za životno delo, počasnog "Zlatnog medveda" na filmskom festivalu u Berlinu - Berlinale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading