MIKI MANOJLOVIĆ PROGOVORIO O 20 GODINA MLAĐOJ SUPRUZI: Ovo je njihova ljubavna priča!

Autor:

Zabava

01.04.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Manojlović i Tamara Vučković dokaz su da prava ljubav godine ne broji.

MIKI MANOJLOVIĆ PROGOVORIO O 20 GODINA MLAĐOJ SUPRUZI: Ovo je njihova ljubavna priča!

Foto: Republika.rs

Proslavljeni glumac Predrag Miki Manojlović (73) je duže od dve decenije u braku sa glumicom Tamarom Vučković (54) sa kojom ima sina Ivana. Iako privatan život drži podalje od očiju javnosti, glumac je jednom prilikom odlučio da progovori i dopusti publici da malo zaviri u njegovu intimu.

Ono što je u prvi mah zaintrigiralo mnoge jeste razlika u godinama između Manojlovića i njegove supruge. Ipak, to nije bila prepreka da se zavole i opstanu u srećnom braku sve ove godine. Miki je svojevremno otkrio kako je upoznao svoju suprugu Tamaru.

Republika

Foto: ATA Images

Tamara Vučković

- Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu "Zločin i kazna". Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina - ispričao je Miki Manojlović jednom prilikom za magazin "Story", te dodao:

- Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni - rekao je glumac.

Javnost ju je upoznala kroz uloge u serijama "Broz i ja" i "Na terapiji", kao i u filmovima "Simpatija i antipatija" i "Položajnik". Tamara, inače, obavlja funkciju upravnice Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Tamara i Miki su, takođe, sarađivali u seriji "Na terapiji".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading