KRAH BRAKA MIKIJA MANOJLOVIĆA ODJEKNUO JE U JAVNOSTI: Onda je u njegov život UPLOVILA ONA, momentalno ga je ZAVELA! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.04.2022

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Manojlović je nakon burnog razvoda sa prvom suprugom Iskrom, uplovio u vezu sa sadašnjom suprugom Tamarom Vučković

KRAH BRAKA MIKIJA MANOJLOVIĆA ODJEKNUO JE U JAVNOSTI: Onda je u njegov život UPLOVILA ONA, momentalno ga je ZAVELA! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Prvi brak glumca Mikija Manojlovića sa Iskrom Uzelac se završio burnim razvodom , a onda mu je u život ušla Tamara Vučković, mlađa od njega 20 godina koja mu je život promenila iz korena.

Supruga Mikija Manojlovića upravnica je Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a upoznali su se kada je Miki radio na predstavi "Zločin i kazna". Njih dvoje postali su ponosni roditelji sina Ivana.

Republika

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Tamara Vučković

 

- Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu "Zločin i kazna". Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina. Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni - rekao je glumac svojevremeno za Story.

Republika

Foto: youtube printsreen

Tamara Vučković

Miki Manojlović i njegova supruga stupili su u brak davne 1992. godine, a glumac nam je otkrio recept duge ljubavi i skladnog braka:

- Trudim se da sačuvam svoju porodicu vaspitanjem, što je sigurno uticaj mojih roditelja, ali i mojih dobrih i loših iskustava koja su bila presudna. U svim godinama koje su za nama uspeo sam da se sačuvam, a moja unutrašnja potreba da se pomogne drugima je mnogo važna. Trudio sam se da svoju decu učim toleranciji, ali ne znam koliko sam u tome uspeo. 

- Odnosi u porodici su veoma važni za svakog čoveka, kao i odnosi prema bližim i daljim ljudima, naoko drugačijim, ali u stvari istim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading