ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA VOJINA ĆETKOVIĆA: Svi su u neverici nakon prizora POZNATOG glumca i gledaju SAMO u OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.04.2022

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojin Ćetković je slikom koju je objavio na Instagramu iznenadio mnoge!

ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA VOJINA ĆETKOVIĆA: Svi su u neverici nakon prizora POZNATOG glumca i gledaju SAMO u OVO! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Glumac Vojin Ćetković jedan od najboljih glumaca srednje generacije, a javnost ga je zavolela kao Branda u čuvenoj seriji "Porodično blago" koja je i dan danas jedna od najgledanijih i tokom repriziranja. Sada je isplivala fotka Vojina pre dve i po decenije, rekli bismo neposredno pre snimanja serije. 

Vojin je na svom instagram profilu objavio svoju fotografiju na kojoj je ona sada i on pre 25 godina. Po svemu sudeći, nije se nešto mnogo promenio, i dalje ima isti šmekerski oštar pogled, crte lice su grublje, brada kao zaštitini znak je tu, jedan od komentara kaže "stari kao vino" a sa kojim su se svi složili!

I pre je imao bradu, kao i danas, i jednako dobro mu stoji. Ko bi rekao da je baš ovolika razlika između dve slike?

Republika

Foto: Instagram printscreen

Vojin Ćetković danas i pre 25 godina!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading