TO MI BAŠ PRIJA KAD ČUJEM: Milan Marić IZNENADIO JAVNOST izjavom nakon navoda DA JE GEJ!

Autor:

Zabava

20.04.2022

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Marić šokirao javnost svojom izjavom!

TO MI BAŠ PRIJA KAD ČUJEM: Milan Marić IZNENADIO JAVNOST izjavom nakon navoda DA JE GEJ!

Foto: ATA Images

Mladi glumac Milan Marić otkako je zakoračio na "daske koje život" znači važi za jednog od najlepših glumaca sa domaće javne scene, a njegove veze izazivaju veliku pažnju javnosti, a on kaže da mu pozitivni komentari prijaju, naročito među ženskom publikom, a onda je otkrio kako je reagova na prozivke da je gej.

– Prija baš naravno. Sve je to lepa nuspojava posla. To spada u paket lepih strana posla. Ima mnogo veći paket onih ne toliko lepih. Ne bih sebi da kvarim dan pričajući o ne tako lepoj strani – kaže glumac za medije.

On je nedavno dobio komentar kada su mu na Tviteru napisali da se “autuje” i prestane da koristi žene kao paravan.

– Ljudi vas provociraju bez veze, što o tome da pričamo? Nebitna osoba. Što se posvećuje tolika pažnja? Neka misli na kraju krajeva ko šta hoće. Otkud znam zašto tako misle. Možda čoveku tako izgleda. Ne mogu da se bavim svakim ko ima pristup Tviteru – rekao je glumac.

Marić važi i za jednog od najuspešnijih glumaca mlađe generacije.

– U svemu što radite želite najveći mogući uspeh. Iskra zbog koje se bavim ovim poslom dolazi upravo u tom trenutku kada snimamo, a posle je sve lepo gledati. Da budeš ponosan i srećan zbog toga, piše Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading