TRAGEDIJA KOJA JE DUBOKO POTRESLA JAVNOST: Manda je iznenada PREMINUO na sceni, a sada nakon 6 godina je OTKRIVEN PRAVI UZROK SMRTI!

Autor:

Zabava

19.04.2022

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Mandin brat je otkrio uzrok iznenadne smrti glumca na bini!

TRAGEDIJA KOJA JE DUBOKO POTRESLA JAVNOST: Manda je iznenada PREMINUO na sceni, a sada nakon 6 godina je OTKRIVEN PRAVI UZROK SMRTI!

Foto: youtube.com/printscreen

Smrt istaknutog glumca Milorada Mandića Mande duboko je potresla čitavu javnost 2016. godine, a sad je otkriven i tačan uzrok smrti, njegov brat Nenad je sve potvrdio!

Glumac Milorad Mandić Manda preminuo je u 55. godini, nakon što mu je pozlilo na sceni tokom izvođenja predstave „Petar Pan“ pozorišta „Boško Buha.“ Uzrok smrti poznatog glumca bio je srčani udar a sada njegov brat otkriva šta je navodno prethodilo ovoj tragediji…

Brat Milorada Mandića Mande, Nenad, kaže iako se ranije to i spekulisalo, da je legendarnog glumca  definitivno“ubio kredit za stan i problemi u vezi sa renoviranjem pozorišta Boško Buha”.

– Kada se oženio Anjom digao je kredit da kupi stan. Ali, pošto je već bio u godinama, morao je da plaća osiguranje kako bi se kredit obnavljao. Uzeo je kredit u švajcarcima, jer je tada bio najisplativiji, ali mu je posle godinu i po dana priseo. Plaćao je skoro 100.000 mesečno ratu za kredit. To ga je strašno mučilo. Nije lako svakog meseca zaraditi taj novac, a gde su ostali troškovi.

Nenad otkriva da je posle Mandine smrti Anja navodno imala problem sa bankom, koja nije htela da isplati osiguranje, ali je kredit vraćen zahvaljujući njihovom kumu.

Nenad dodaje i da mu je žao što ni šest godina nakon Mandine smrti pozorište nije obnovljeno.

– Dugujemo mu da se pozorište renovira. Tada bi bio miran – naveo je on, prenosi portal “B92”.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading