"STALNO TO ČUJEMO IZ NJIHOVOG STANA"! Komšinica Jelisavete Orašanin se oglasila! Evo kako se Teodosić ponašao u poslednje vreme! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.03.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolazili su neki ljudi, verovatno stanardno okupljanje i niko nije čuo bilo kakve svađe, tvrdi ona.

"STALNO TO ČUJEMO IZ NJIHOVOG STANA"! Komšinica Jelisavete Orašanin se oglasila! Evo kako se Teodosić ponašao u poslednje vreme! (FOTO)

Foto: ATA images, Starsport, Shutterstock

U jeku skandala, kada se glumica Jelisaveta Orašanin i sportista Miloš Teodosić navodno razvode, što do sada nisu nijednog trenutka potvrdili, oglasila se i prva komšinica! Naime, ona je za Republiku ispričala u kakvom je par odnosu u poslednje vreme, kao i da niko u komšiluku nije nijednog trenutka posumnjao da se nešto ružno dešava u njihovom odnosu.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Miloš Teodosić

 

- Mi smo preko medija saznali da se Jelisaveta i Teo navodno razvode, bila sam šokirana kad sam videla šta se piše. Oni su se zajedno vozili i dovozili, videli smo ih da izlaze iz kola i da pričaju tiho, ali nikakva svađa nije bila po sredi. Super se slažu, Teodosić ide do marketa i donosi kese, kupuje sve što treba i svima se uvek uredno javlja - priča ona i dalje dodaje:

Foto: ST/Vladimir Lukić

Zgrada u kojoj žive glumac i sportista

 

- Iz stana se čula muzika skoro. Dolazili su neki ljudi, verovatno stanardno okupljanje i niko nije čuo bilo kakve svađe. Sigurna sam da se ne razvode, nego je neko nešto načuo, pa se tako pustila buva! Oni su pristojni i uljudni. Slažu se oko svega i ne verujem da je tek tako došlo do neke svađe.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Zgrada u kojoj žive glumac i sportista

 

Podsećamo, izvor blizak paru nedavno je za Kurir pričao o tome kako par želi da se sklanja iz Beograda, ali samo zbog toga što više vole boravak u prirodi.

Miloš je detinjstvo proveo u Valjevu u porodičnoj kući i sada kad je postao roditelj želi da i njegovi naslednici odrastaju kao on: okruženi prirodom i domaćim životinjama na imanju, da čuju cvrkut ptica kad se ujutru probude i da mogu da se igraju u šumi i na livadi, a ne među zgradama. S tim se slaže i njegova supruga. Oni su se saglasili da je najbolje da potraže plac na području Kosmaja, Avale, pa čak dolazi u obzir i vojvođanska ravnica. Nije im važno da li se na placu nalazi već izgrađena kuća, koju bi preuredili u svom stilu, ili će zidati novu. Zasad je najbitnije da pronađu idealnu lokaciju, koja će po svim parametrima da im odgovara za život i rad. I Jelisaveta i Miloš ne zavise od života u gradu, a kolima veoma brzo mogu da stignu u prestonicu kad god požele.  

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading