Goran Bogdan i Jovana Stojiljković nasmejani, a u sredini dečak! SVI SE PITAJU KO JE ON!

Autor:

Zabava

30.03.2024

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Bogdan i njegova partnerka Jovana Stojiljković su se pojavili sa njim na premijeri monodrame Anđelke Prpić.

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković nasmejani, a u sredini dečak! SVI SE PITAJU KO JE ON!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Stoiljković i Goran Bogdan

Na premijeri monodrame "Šta me snađe" Anđelke Prpić pojavili su se Goran Bogdan i njegova partnerka Jovana Stojiljković, popularna glumica. Par nije skidao osmeh s lica dok je pozirao okupljenim fotoreporterima. Međutim, posebnu pažnju privukao je dečak koji se pojavio sa njima na crvenom tepihu, a budući da je stajao između Jovane i Gorana mnogima su zaličili na porodicu.

Svi su se zapitali ko je on, a evo odgovora! U pitanju je sin reditelja Srdana Golubovića, koji se pojavio u seriji "Porodica", koja prati posledbjih 48 sati koje je bivši predsednik Srbije i Sr Jugoslavije Slobodan Milošević proveo u vili "Mir" na Dedinju, pre nego što je uhapšen u noći između 31.marta i 1. Aprila 2001.godine.

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATA Images/Antonio Ahel

Goran Bogdan i Jovana Stoiljković

 

Goran Bogdan je nedavno promovisao svoj novi film "Živi i zdravi" i prošetao crvenim tepihom na premijeri u beogradskoj MTS dvorani ruku pod ruku sa svojom izabranicom Jovanom Stojiljković.

Tom prilikom glumac je otkrio nepoznate detalje o sebi. Ono što je zaintrigiralo mnoge jeste njegova izjava o tome da je mnoge projekte prihvatao isključivo zbog novca, iako važi za jednog od najpopularnijih i najangažovanijih glumaca u regionu.

 Događa se to, svesni smo gde živimo, nije ovo glamurozan posao. Hvala bogu imam sreće da mogu da biram uloge. Srećan sam kako mi se karijera odvija - rekao je glumac, pa dodao:

- Radio sam dosta, radim i reklame, radim da preživim, ne bežim od toga. Projekti poput filma "Živi i zdravi" mi pune dušu, to me održava iznad vode - rekao je Goran Bogdan, prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading