SKANDAL U ZEMUNSKOJ ZGRADI ZBOG KISELOG KUPUSA! Stanari ostali bez vode, a evo šta se krije iza ovog incidenta!

Autor:

Vesti

30.03.2024

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiseli kupus pravi haos u zgradi u Zemunu

SKANDAL U ZEMUNSKOJ ZGRADI ZBOG KISELOG KUPUSA! Stanari ostali bez vode, a evo šta se krije iza ovog incidenta!

Foto: Shutterstock

Kiseli kupus


U jednoj zgradi u Zemunu, stanari su ostali bez vode zbog neobičnog uzroka - kiselog kupusa. Na oglasnoj tabli stambene zajednice osvanulo je obaveštenje koje je izazvalo pažnju javnosti.

Komšija stručnjak za kiseli kupus

U obaveštenju se ističe zahvalnost "stručnjaku" koji je svojim postupkom uzrokovao zagušenje u celoj vertikali, štetu u nekoliko stanova i 24-satni prekid vodosnabdevanja za 20 stanova. Komšinica koja je napisala obaveštenje izražava ironičnu zahvalnost komšiji za "lep vikend" tokom kojeg su morali da se suoče sa neprijatnostima poput skupljanja liski od kupusa i fekalne vode po kupatilu, pa čak i po dnevnom boravku i hodniku.

- Drage komšije, imam potrebu da javno zahvalim stručnjaku koji je za vikend prosipao kiseli kupus u WC šolju i time napravio zagušenje u celoj vertikali, štetu u nekoliko stanova i skoro 24h ostavio bez vode 20 stanova - navodi se između ostalog u ovom obaveštenju.

Republika

Foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM SERBIALIVE_BEOGRAD

Obaveštenje u zgradi

 

Nada se da će se dotičnom komšiji smučiti sarma i podvarak

Uz ironičnu zahvalnost, komšinica izražava nadu da će se dotičnom komšiji smučiti ne samo kiseli kupus, već i sarma i podvarak. Takođe, poručuje da će se ona lično izbegavati jela koja imaju veze sa ovim povrćem, te dodaje da se nada da će se dotični komšija prilagoditi životu u stambenoj zajednici.

- Hvala ti što smo skupljali liske od kupusa i fekalnu vodu po kupatilu, neki i po dnevnom boravku i hodniku, kao i na lepom vikendu i početku nedelje - napisala je ona.

- Ja sigurno neko vreme neću jesti bilo šta što ima veze sa ovim povrćem. Nadam se i da ćeš se prilagoditi životu u stambenoj zajednici - napomenula je ona.


Ova neobična situacija postala je predmet interesovanja javnosti, a komšinica je svoju poruku podelila na Instagram stranici "Serbialive Beograd", gde je izazvala brojne reakcije.

Iako je ova situacija neobična, ona jasno ukazuje na značaj održavanja i korišćenja zajedničkih prostorija na odgovoran način, kako bi se izbegle neprijatne situacije poput ove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
Miki

30.03.2024 22:50

Pa dodjosi, navikli na septicke jame.

Eto!

31.03.2024 15:20

Gradovi su puni beslovesne STOKE iz raznih pi*kinovaca, kojoj je mesto u pecinama!