ODRŽANA PROMOCIJA KNJIGE FRONTMENA PARTIBREJKERSA: Evo ko je sve došao da podrži Caneta!

Autor:

Zabava

27.03.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Od inata nema goreg zanata", rekao je Cane okupljenim ljubiteljima pisane reči.

ODRŽANA PROMOCIJA KNJIGE FRONTMENA PARTIBREJKERSA: Evo ko je sve došao da podrži Caneta!

Foto: ATA Images

Rok muzičar Zoran Kostić Cane promovisao je svoju knjigu poezije "Ukrštene reči" u Beogradu i na početku večeri prisutne pozdravio rekavši:

"Ukrštene reči" biće da leči. Danas od inata nema goreg zanata - u svom maniru je počeo obraćanje publici roker, koji se zatim prisetio da je davne 1980. godine sa tadašnjom grupom "Urbana gerila" pevao baš u Velikoj sali SKC-a i dodao: "Dobro došli, vratila se vaša Cančuga". 

Republika

Foto: ATA Images

 

Sinoć su ovu promociju ispratili Momčilo Bajagić Bajaga, Srđan Gojković Gile ("Električni orgazam"), bubnjar Goran Ljuboja Trut ("E-play"), Nebojša Antonijević Anton (Canetov saborac u bendu "Partibrejkers"), reditelj Milorad Milinković, kao i glumac Sergej Trifunović koji se pojavio sa svojom 24 godine mlađom izabranicom Isidorom Mijanović. To je bilo njihovo prvo javno pojavjivanje otkako je pala verdiba na Isidorin 28. rođendan. 

O Canetovoj knjizi su, pored autora, govorili književnica Ivana Dimić i novinarka Dubravka Duca Marković.

Srce i muda su najvažniji organi. Pazite šta radite ljudi. Dobro uvek mora da pobedi zlo. Istini ne treba marketing - rekao je Cane, pa dodao:

- Ljudi, da ne budemo previše ozbiljni, ovo je samo poezija, i ovde je reč samo o osećanjima. Čoveka danas ne treba previše opterećivati. Ovde je reč o obraćanju jednog čoveka čovečanstvu. Darovi koji su nama dati jesu ključevi slobode. Danas treba odvući čoveka od njega samog, ne dati mu vremena da razmišlja ko je, šta je, da izgubi pojam o svom traganju i bitisanju - rekao je Kostić, koji se nedavno našao u centru skandala kada je na samom početku napustio emisiju "Utisak nedelje" zbog rasprave sa voditeljkom Oljom Bećković. O ovom događaju Cane je rekao samo jedno:

- Radoznalost ubija ljude. Čačka ih tamo gde đavo često bude!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading