NA UKLETOM PUTU SU PREMINULI TOŠE I PRELEPA DOLORES: Ali, tu su tragično umrli i ONI, a ova pevačica je JEDVA preživela (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na deonici auto-puta A3 su se dešavale nesreće i stradale su velike poznate ličnosti.

NA UKLETOM PUTU SU PREMINULI TOŠE I PRELEPA DOLORES: Ali, tu su tragično umrli i ONI,  a ova pevačica je JEDVA preživela (FOTO)

Foto: Printscreen, Printscreen/https://www.youtube.com/@zagrebancijacom

U četvrtak ujutru, na deonici auto-puta A3 između Novske i Okučana, dogodila se još jedna tragična prometna nesreća. Ova deonica, poznata kao "ukleta", već duže vreme privlači pažnju javnosti svojom nesrećnom statistikom. Na njoj su se, nažalost, događale brojne nesreće među kojima su stradale i neke poznate ličnosti.

Dolores Lambaša 

Pre 11 godina, na ovoj nesrećnoj deonici, život je izgubila mlada glumica Dolores Lambaša, koja je tada imala samo 32 godine. Ona je sa svojim kolegom Stojanom Matavuljem bila u automobilu, nakon čega je preminula od teških povreda. Njih dvoje su se vraćali iz Beograda gde su prisustvovali predstavi, a nesreća se dogodila na putu iz Iloka, gde su odlučili da svrate nakon posete Stojanovom prijatelju.

Toše Proeski

Još jedna tragična priča vezana za auto-put A3 je gubitak Tošeta Proeskog, makedonskog pevača čiji je život okončan u saobraćajnoj nesreći kod Nove Gradiške. Toše je izgubio život u svojoj 26. godini, kada je automobil kojim je putovao udario u prikolicu. Nesreća je uzrokovana neprilagođenom brzinom i nedovoljnim razmakom između vozila.

Foto: Printscreen Youtube

Toše Proeski je preminuo na delu puta koji nazivaju ukletim


Hanka Paldum i Emir Hadžihafizbegović

Pevačica Hanka Paldum takođe je doživela saobraćajnu nesreću na istom autoputu, ali je prošla bez povreda, iako je njen automobil bio potpuno uništen. Ona je izjavila da je nesreća na ovoj deonici autoputa neobična i da je na njoj stradalo nekoliko njenih kolega iz sveta umetnosti, piše "Stori hr".

- Hvala Bogu da me čuvao. Ne mogu da verujem da sam se i ja sudarila na tom ukletom autoputu gde su stradale moje kolege, Emir Hadžihafizbegović, Toše Proeski i glumica Dolores Lambaša. Ne znam šta je s tim putem, ali to nije normalno. Videla sam znak krsta i, kad bolje razmislim, to je bio neki znak s neba - preneli su hrvatski mediji izjavu Hanke Paldum.

Foto: Yotube/RTS Najlepše narodne pesme - Zvanični kanal

Hanka Paldum je jedva preživela na tom delu puta

Glumac Emir Hadžihafizbegović takođe je bio učesnik nesreće na ovoj deonici, gde je, nažalost, prekoračio dozvoljenu brzinu, što je dovelo do tragičnih posledica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading