REPER NATERAO SUPRUGU DA GOLA ŠETA ULICOM: Pokriva se i krije od BLAMA, jedva hoda (FOTO)

Autor:

Zabava

07.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bizarne scene na ulicama grada, da li je moguće da su ovako izašli iz kuće?!

REPER NATERAO SUPRUGU DA GOLA ŠETA ULICOM: Pokriva se i krije od BLAMA, jedva hoda (FOTO)

Foto: Credit: The Daily Stardust/ Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest i Bjanka Sensori

Popularni američki reper Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Sensori privukli su pažnju javnosti nedavno svojim neobičnim odevnim kombinacijama dok su bili viđeni ispred jednog muzičkog studija u Los Anđelesu. Kišno vreme nije sprečilo ovaj poznati par da izrazi svoj jedinstveni stil, ali je Kanje odabrao da se u potpunosti zamaskira, dok je izazovna Bjanka nosila providnu kabanicu bez drugih komada odeće ispod nje.

Kanje je, kao i obično, privukao pažnju svojim nekonvencionalnim stilom, birajući da se u potpunosti zamaskira tokom kišnog dana u Los Anđelesu. Njegova odluka da nosi masku izazvala je različite reakcije, ali definitivno je bila u skladu sa njegovim avangardnim pristupom modi.

Republika

Foto: Credit: The Daily Stardust/ Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kanje Vest sa suprugom Bjankom Sensori

Međutim, dok je reper skrivao iza maske,  njegova supruga odabrala je da nosi providnu kabanicu bez ikakvih drugih komada odeće ispod nje. Ova nekonvencionalna modna izjava izazvala je brojne komentare i kritike javnosti, a postavlja se pitanje da li je ovo bio Bjankin lični izbor ili posledica pritiska od strane supruga.

Ovaj neobičan modni izbor nije prošao neprimećeno, te su se društvene mreže usijale od komentara i reakcija na ovu provokativnu pojavu poznatog para. Mediji su brzo preneli ovaj događaj, a javnost je podeljena oko tumačenja ove modno-provokativne situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading