"REDOVNO IDEM NA PSIHOTERAPIJU": Ivana Dudić OTVORILA DUŠU i priznala da ni najboljoj prijateljici ne može sve da kaže!

Autor:

Zabava

22.03.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna glumica progovorila o svojim najvećim manama.

"REDOVNO IDEM NA PSIHOTERAPIJU": Ivana Dudić OTVORILA DUŠU i priznala da ni najboljoj prijateljici ne može sve da kaže!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Dudić jedna je od najatraktivnijih glumica na domaćoj javnoj sceni. Da bi izdržala teret popularnosti i održavala mentalnu higijenu Ivana redovno odlazi na psihoterapiju zahvaljujući kojoj uspeva da složi misli i osećanja. Glumica ističe da je svesna svojih mana i da se trudi da ih koriguje.

- Volim da samujem. Volim da se zaključam kako bih mogla da čujem svoje misli. Tišina ume da bude glasna. Veoma sam samokritična, a znam da kritikujem i ljude oko sebe. Ako sudim sebi, onda mogu i drugima. Uverena sam da je to pošten pristup. Mentalna higijena mi je oduvek bila bitna, posebno je bilo izazovno upoznati sebe. Svesna sam svojih nedostataka. Gruba sam, nestrpljiva. Trudim se da te osobine korigujem, da ih svedem na, za mene, prihvatljivu meru. Sad tačno znam šta mi prija, a šta ne. Zahvaljujući tome, štitim se od situacija koje bi mogle da dovedu do neželjenih događaja - ističe Ivana, piše Hello.

Republika

Foto: instagram.com/dudicivana

 

Ovaj trenutak u svom životu ocenjuje kao fenomenalan.

- Da se razumemo, nikada nije sve lako i jednostavno. Kao prvo, svako jutro treba ustati iz kreveta. Trudim se da uvek dam sve od sebe, kako u odnosu s ljudima, tako i u poslu. Iako imam najbolju prijateljicu i najboljeg prijatelja, sve moje tajne zna samo moja mama Nevenka Nena. Poznaje me u dušu - kaže Dudićeva, koja je pažnju privukla ulogama u serijama "Istine i laži", "Od jutra do sutra", "Crveni mesec"...

O svojoj majci govori s puno ljubavi i poštovanja i ističe da je od nje naučila lekcije o nezi kose, koja je njen zaštitni znak.

- Mama je dugo želela ćerku. Kad joj se želja najzad ispunila, tretirala me je kao princezu - rekla je glumica i dodala da od malena koristi prirodne preparate za negu kose i kože.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading