KONAČNO OTKRIVENO: Ovako je Lazar Ristovski SMUVAO Anicu, POČETAK NJIHOVE LJUBAVI DUGO JE BIO ENIGMA!

Autor:

Zabava

15.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac i njegova 39 godina mlađa devojka uživaju u vezi.

KONAČNO OTKRIVENO: Ovako je Lazar Ristovski SMUVAO Anicu, POČETAK NJIHOVE LJUBAVI DUGO JE BIO ENIGMA!

Foto: Instagram.com

Anica i Lazar

Nakon razvoda od Danice Ristovski sa kojom je decenijama bio u braku, cenjeni glumac Lazar Ristovski uplovio je u vezu s 39 godina mlađom Anicom Lazić. Početak njihove veze od prvog dana bio je enigma, a sada je Anica konačno otkrila kako je sve počelo.

Mada se o svojoj ljubavi ne oglašavaju u medijima, iako ova tema neprestano intrigira javnost, Ristovski je potvrdio vezu s Lazićevom po okončanju braka s Danicom.

Republika

Foto: Instagram.com/anicalazicofficial

 

Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od 40 godina - rekao je Ristovski.

On je na svom Instagramu svojevremeno objavio fotografiju sa novom partnerkom i potvrdio za medije da je u vezi sa Anicom. 

Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom - izričit je bio Ristovski, koji je i delio kadar sa svojom novom izabranicom u seriji "Drim tim".

Sada je Anica odlučila da progovori na tu temu i zagonetnom fotografijom na svom Instagramu po mišljenju mnogih otkrila kako se odvio sam početak njihove ljubavne priče.

Na svom Instagramu ona je objavila fotografiju sa porukom na engleskom jeziku:

- Sve je počelo poljupcem.

Republika

Foto: Instagram.com/anicalazicofficial

 

Javnost i dalje nastavlja da prati život zaljubljenog para, za koji se tvrdi da je već i otpočeo zajednički život. Anica često objavljuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a nedavno je medijima upalo u oči da Lazar nije bio uz svoju dragu na premijeri filma "Ruski konzul" u kojem je Anica ostvarila prvu filmsku ulogu.

Lazićeva se prvi put našla na filmskom platnu, gde je dočarala ulogu medicinske sestre Sare. U ovom ostvarenju sarađivala je sa velikim Žarkom Lauševićem, Nebojšom Dugalićem, Paulinom Manov i drugim poznatim imenima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading