PRVI INTERVJU DEVOJKE LAZARA RISTOVSKOG! Anica Lazić poručila: "Došla sam da uspem!"

Autor:

Zabava

23.01.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija "Drim tim", čija je druga sezona sinoć počela da se prikazuje na Superstar TV, spojila je pred kamerama Lazara Ristovskog i Anicu Lazić.

PRVI INTERVJU DEVOJKE LAZARA RISTOVSKOG! Anica Lazić poručila: "Došla sam da uspem!"

Foto: Instagram-anicalazicofficial

Nastavak hit komedije "Drim tim" donosi nove dogodovštine porodice Srdić, a ekipa Republike imala je priliku da zaviri iza kulisa i porazgovara sa akterima ove priče.

Nedugo nakon snimanja druge sezone serije Lazar Ristovski, koji je ponovo ušao u kožu Ilije Ike Srdića i na sebe preuzeo probleme svog lika, pa smišlja plan kako da prevaziđe finansijske izazove, potvrdio je vezu sa skoro četiri decenije mlađom Anicom Lazić.

Republika

Foto: Instagram.com

Anica i Lazar

I Anica je pronašla svoje mesto u ovoj priči i kao član "Drim tima" dočarala je lik Bosiljke. Više o svojoj ulozi, ali i saradnji sa kolegama na setu otkrila je ekskluzivno za Republiku.

- Bosiljka je devojka koja dolazi sa sela u veliki grad u želji da uspe u poslu. Ona govori nekoliko svetskih jezika i put joj se ukršta sa porodicom Srdić. Na neki način će ona malo uticati na njihov životni put, bar na kratak period - rekla je Lazićeva za naš portal.

Za ekipu serije "Drim tim" na čijem je čelu njen emotivni partner glumac Lazar Ristovski imala je samo reči hvale.

- Ne bih da zvuči kao naučena fraza, ali je ovo najbolja ekipa sa kojom sam do sada sarađivala.Svi sektori funkcionišu savršeno, to je skup manjih timova koji čine savršenu celinu. Pravi smo drim tim!

Republika

Foto: youtube.com/Zillion Film

Anica Lazić kao Bosiljka u seriji "Drim tim"

Anica nam je otkrila da je od reditelja Dejana Zečevića imala poseban zahtev.

- Bilo je mnogo smešnih trenutaka tokom snimanja, a za mene je najizazovnije bilo kada je trebalo da snimim scenu na kineskom jeziku. To smo ponavljali ne smem da kažem koliko puta! Svaki put kad bih pomislila da ću sada da pričam na kineskom prasnula bih u smeh, pa bi se i cela ekipa smejala - rekla je Anica, pa dodala:

Foto: ST/D. KADIĆ

 

- Inače ne govorim kineski, morala sam da ga naučim zbog ove serije. Srećom, reditelj nije očekivao od mene da naučim neki tekst, ali i tih nekoliko rečenica mi je bilo veliki izazov.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Lazar Ristovski kao Ilija Ika Srdić u seriji "Drim tim"

Pitali smo je i koliko odricanja zahteva glumački posao.

- Svaki posao to traži. Ako radite ono što volite onda to i nisu odricanja, to su slatke muke - odgovara Lazina devojka i tvrdi da što je starija to je sigurnija pred kamerama:

- Svake godine su najbolje za glumicu, ali kako vreme prolazi sve su bolje jer smo i mi zreliji, bolje poznajemo sebe i to se onda vidi na kameri.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tanja

24.01.2024 13:33

Fuj! Gadost...