RISTOVSKI UHVAĆEN SA ANICOM NA DELU! Sve su čuvali u tajnosti, ovo su svi DETALJI

Autor:

Zabava

22.01.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Ristovski i njegova skoro četiri decenije mlađa partnerka Anica Lazić prošle godine snimili su nastavak serije "Drim tim", koja večeras stiže na Superstar TV.

RISTOVSKI UHVAĆEN SA ANICOM NA DELU! Sve su čuvali u tajnosti, ovo su svi DETALJI

Foto: Instagram.com

Anica Lazić i Lazar Ristovski

Druga sezona serije "Drim tim" večeras u 21 čas premijerno počinje da se prikazuje na Superstar TV (radnim danima), a publika će imati priliku da vidi glumca Lazara Ristovskom i njegovu devojku Anicu Lazić zajedno u kadru.

Oni su prošle godine snimali novih 12 epizoda komične priče o Iliji Iki Srdiću i njegovih 11 sinova u kojoj Anica igra lik Bosiljke.

Republika

Foto: youtube.com/Zillion Film

Anica u seriji "Drim tim"

Telekom Srbija i Zilion film najavlili su dinamičnu sezonu u kojoj igraju i Tatjana Šojić, Bane Zeremski, Jelisaveta Teodosić, Milutin Mima Karadžić, Milica Tomašević, Bane Vidaković i mnogi drugi.

U seriji koju režira Dejan Zečević beogradska porodica Srdić se ponovo suočava sa nevoljama na Bulbulderu", a Ilija, koga igra Ristovski, njegova žena Ciga, sa svojih 11 sinova moraju da pronađu način da sačuvaju nekonvencionalni način života nakon što su izgubili sve u poslednjoj fudbalskoj utakmici.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Lazar Ristovski u seriji "Drim tim"

- Nakon što FK Bulbuder završi u stečaju, Ilija preduzima hrabar korak - otvara privatnu školu fudbala i kafanu kako bi prevazišao finansijske izazove. Međutim, stvari postaju komplikovane kada se moćni investitor pojavi s namerom da izgradi tržni centar na njihovom terenu - kaže se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading