LUDI OD LJUBAVI: Lazar Ristovski zgrabio 39 godina mlađu Anicu i NE PUŠTA! Od strasti se ZALJULJAO BROD! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.02.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala nova fotka najkontroverznijeg glumačkog para!

LUDI OD LJUBAVI: Lazar Ristovski zgrabio 39 godina mlađu Anicu i NE PUŠTA! Od strasti se ZALJULJAO BROD! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com/anicalazicofficial

Slavni glumac Lazar Ristovski i njegova 39 godina mlađa partnerka Anica Lazić neprestano privlače pažnju javnosti, pa ni ovog puta nije prošla neopaženo njihova nova zajednička fotografija.

Naime, Anica je na svom Instagram profilu podelila fotku koja pokazuje koliko su ona i Laza "ludi" od ljubavi! Dok poziraju na brodu Ristvoski snažno grli svoju dragu.

Ovaj glumački par, najkontroverzniji na našoj javnoj sceni, ne krije svoju ljubav i često javno pokazuju koliko se vole. Lazar ima 71 godinu, a Anica 32, međutim, njih dvoje se trude da se ne nerviraju oko negativnih komentara koje im ostavljaju na društvenim mrežama, već da uživaju u svojoj ljubavi.

 

 

Kako saznajemo, Lazar i Anica trenutno snimaju seriju "Krunska 11" u Crnoj Gori, u Bokokotorskom zalivu. Njih dvoje su već sarađivali na snimanju serije "Drim tim" u kojoj Ristvovski igra glavnu ulogu, a ujedno je i producent projekta, dok Anica tumači lik Bosiljke.

- Bosiljka je devojka koja dolazi sa sela u veliki grad u želji da uspe u poslu. Ona govori nekoliko svetskih jezika i put joj se ukršta sa porodicom Srdić. Na neki način će ona malo uticati na njihov životni put, bar na kratak period - rekla je Lazićeva za Republiku.

Za ekipu serije "Drim tim" na čijem je čelu njen emotivni partner glumac Lazar Ristovski imala je samo reči hvale.

Ne bih da zvuči kao naučena fraza, ali je ovo najbolja ekipa sa kojom sam do sada sarađivala.Svi sektori funkcionišu savršeno, to je skup manjih timova koji čine savršenu celinu. Pravi smo drim tim! - rekla je Lazićeva za naš portal, u svom prvom intervjuu za medije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading