ZBOG 100 DINARA ODBIJAO ULOGE! Lanetu Gutoviću bila namenjena rola u KULTNOM filmu, a postala suđena Gagi Nikoliću!

Autor:

Zabava

15.03.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zato što im je novac toliko važan, zato ga nikada nemaju, govorio je Gutović.

ZBOG 100 DINARA ODBIJAO ULOGE! Lanetu Gutoviću bila namenjena rola u KULTNOM filmu, a postala suđena Gagi Nikoliću!

Foto: youtube.com/printscreen

Pokojni Milan Lane Gutović dočarao je snažne karaktere na sceni i pred kamerama,a takav je bio i u privatnom životu - čvrstog stava i dosledan svojim principima.

Njegov odnos prema novcu bio je transparentan, a to je, kako je sam govorio, bio presudan faktor za prihvatanje neke uloge.

Upravo je čvrst stav bio i razlog zbog koga je glumac odbio da bude deo ekipe serije "Srećni ljudi".

Republika

Foto: youtube.com/RTS Prikazuje

 

- Ja sam tražio jedan honorar pre nego što je počelo snimanje "Srećnih ljudi". A onda je došao producent i objasnio mi da ne može da mi da taj honorar zbog nekog poreza već može da mi da 100 dinara manje. E tada sam odustao - ispričao je Gutović u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Svojevremeno je u šali rekao da kod njega nema pogađanja i da visinu honorara izgovara samo u prisustvu kardiologa i neuropsihijatra.

Pare, one su osnovni element, one su sve i kada vam kažu nisu u pitanju pare, e baš jesu. Zato što im je novac toliko važan, zato ga nikada nemaju, a i za to malo novaca što dobiju oni su u stanju da zamene za svog druga, devojku, momka i tako dalje. Visina mojih honorara ima suštinu presude. Nema pogađanja i nikad ne izgovaram visinu honorara bez prisustva kardiologa i neuropsihijatra - ispričao je svojevremeno Gutović.

Ipak, porodični razlozi sprečili su ga da prihvati ulogu u kultnom filmu "Nacionalna klasa". Uloga Flojda bila je namenjena čuvenom Lanetu, a proslavila je legendarnog Dragana Gagu Nikolića. Čak su bila urađena i probna snimanja, ali je Lane morao da zbog porodičnih razloga odustane od ovog projekta u koji je potom uskočio Gaga Nikolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading