PEVAČICA I POLITIČAR KRILI VEZU! Evo šta se dešavalo kad je pukla tikva! Posle joj propao i brak!

Autor:

Zabava

15.03.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad se nisu sreli ni na jednom događaju...

PEVAČICA I POLITIČAR KRILI VEZU! Evo šta se dešavalo kad je pukla tikva! Posle joj propao i brak!

Foto: Shutterstock

Iako se za aferu zna godinama unazad, još uvek se sve drži u strogoj tajnosti, a kako i da bude drugačije kada je u pitanju šema jednog funkcionera i pevačice koja je poznata u celom regionu! Naime, sve se dešavalo pre nekoliko godina i odlično su se slagali, međutim, kada je došlo do prekida veze, dogovor je bio da to nikada ne ispliva u javnost.

- Taj političar danas ima decu u suprugu, bio je na visokoj funkciji u državi i sigurno bi bio veliki šok za javnost kad bi se o svemu saznalo. On je danas takođe u politici, ali nije toliko aktuelan. Što se pevačice tiče, ona danas najviše peva pop muziku i ima dvoje dece. Svako je krenuo na svoju stranu i maltene da nemaju kontakt dugi niz godina, pritom nikad jedno drugo nisu spomenuli u javnosti, niti su viđeni zajedno na istom događaju - priča upućen izvor. 

Foto: Shutterstock, Nebojša Mandić

Afera se i danas drži u strogoj tajnosti, iako se vrlo dobro zna ko su akteri priče

 

Inače, u pitanju je pevačica koja baš i nema sreće sa brakovima. Njoj je pukao dugogodišnji brak koji je imala sa kolegom koji je isto pevač, ali se nikad nije libila da o svemu priča. Ona je javno govorila da se ljubav ugasila, da su oboje doneli odluku da nastave dalje, međutim priča se iskomplikovala u međuvremenu jer su se isprečile finansije.

Naime, kako je on morao uredno da plaća alimentaciju, govorilo se da je u međuvremenu to odbio, pa se situacija popela na viši nivo. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

15.03.2024 20:57

I kad ste se probudili sta je bilo?