RADA HOĆE DA JOJ DETE RODI SUROGAT MAJKA: Nije spremna da ga nosi 9 meseci i da pravi pauzu u pevanju!

Autor:

Zabava

08.03.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivfna folkerka našla način da se ostvari kao majka!

RADA HOĆE DA JOJ DETE RODI SUROGAT MAJKA: Nije spremna da ga nosi 9 meseci i da pravi pauzu u pevanju!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rada Manojlović

Popularna pevačica Rada Manojlović, koju uveliko prozivaju zbog toga što se ne udaje i ne rađa decu, priznaje i sama da joj radi majčinski instinkt, ali da psihički nije spremna da iznese trudnoću, kao ni da zbog toga pauzira od posla. 

Pošto završava album, potpmstvo joj do nedavno nije bilo ni na kraj pameti, pogotovo što joj je kako je starija sve teže da nađe i partnera koji ispunjava njene kriterijume. Međutim, vest da je Marija Šerifović uz pomoć surogat majčinstva dobila sina zazvučala joj je interesantno, pa je počela da razmišlja u tom pravcu, te da se raspituje kako to funkcioniše.

- Nakon što je Marija dobila sina putem surogat majke, Rada je počela da razmišlja o toj opciji. Ona je posvećena karijeri i poslu, a da na ovakav način postane majka, mnogo bi joj olakšalo neke stvari. Ne bi morala da nosi trudnoću devet meseci, da pravi pauze u poslu, a i ne mora da ima partnera - kaže za Svet upućeni izvor, pa nastavlja: 

Što je čovek stariji to ima sve manje strpljenja i živaca za sve, a i sve mu je teže da nađe onog pravog. Njena porodica, a i najuži krug prijatelja smatra da je to za nju super opcija, kažu: "Dok ona nađe pravog, biće joj kasno za bebu". Rada se nije odlučila, ali nije da ne razmišlja o toj opciji u bližoj budućnosti. Nije lako naći surogat majku, pa nekada treba vremana da čovek sve to isplanira. 

Republika

Foto: printskrin/instagram

Marija Šerifović inspirisala je Radu da počne da razmišlja o surogat majčinstvu

Inače, Rada je nedavno pričala kako ne vidi sebe kao porodičnu ženu.

- Ja sam od malena znala šta ću da budem, nikada nisam razmišljala da se sklonim sa strane, posvetim se kući, deci, mužu, Samo me zanimalo da radim. Nisam sebe videla u tim porodičnim vodama. Čini mi se i da nije bilo te karijere, da ja kao osoba nisam bila spremna za brigu o detetu i posvećenost nekom drugom. Ako mi je to suđeno, desiće se, bila spremna ili ne. Ja bih volela da se to desi, Prvo bih volela da izdam album, pa da se desi taj neki gospodin, pa onda... Mnogo ja tražim i očekujem od naredne godine - rekla je pevačica nedavno. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading