GAGA SE ODREKAO HONORARA ZA "SELO GORI"! Radoš Bajić otkrio NEPOZNATI detalj sa snimanja!

Autor:

Zabava

12.03.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reditelj i glumac se prisetio saradnje sa Nikolićem, koji nas je napustio pre osam godina.

GAGA SE ODREKAO HONORARA ZA "SELO GORI"! Radoš Bajić otkrio NEPOZNATI detalj sa snimanja!

Foto: Creator Studios

Čuveni glumac Dragan Nikolić obeležio je srpsku kinematografiju brojnim ulogama na filmu, televiziji i u pozorištu, a svojevremeno je snimao i seriju "Selo gori, a baba se češlja" gde je igrao sudiju Žotu. Na osmu godišnjicu smrti velikog Gage glumac i reditelj Radoš Bajić prisetio se saradnje sa slavnim glumcem za kojeg ga, kako kaže, vežu najlepše uspomene.

Bajić je otkrio detalj sa snimanja ove najgledanije srpske serije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Dragan Nikolić

- Koliko je veliki glumac bio Dragan Nikolić suvišno je govoriti. A koliko je bio veliki čovek i profesionalac, svedoči jedan događaj sa snimanja "Sela gori". Za jednu scenu koju smo snimali u selu Bogdanje, zbog koje je doputovao, a koju nismo uspeli da snimimo, proveo je ceo dan na setu, spreman i našminkan. Pojavio se samo u nekom totalu u jednom kadru... Kad se te večeri presvlačio u garderobi, tražio je da dođe vođa snimanja, kome je diskretno rekao: "Nismo snimili scenu, molim da stavite u dnevni izveštaj da produkcija ne treba da mi plati današnji dan." To je bio jedinstveni i neponovljivi Dragan Nikolić, prema kome gajim ogromno poštovanje - rekao je Bajić za Kurir.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Radoš Bajić

U popularnu seriju Dragan Nikolić je došao kao zamena za Bogdana Diklića. Kako je Bajić otkrio, mnogi glumci su ga odbili za uloge u ovoj seriji, a među njima Diklić i Lazar Ristovski.

Odbili su me neki glumci. Na primer, imao sam veliku želju da u seriji igraju moji drugovi i klasići koji su danas veliki glumci Bogdan Diklić i Lazar Ristovski, ali oni nisu bili zainteresovani. Kasnije je čuveni Dragan Nikolić prihvatio da igra ulogu Žote, koju Dik nije hteo, a kada je "Selo gori" krenulo da hara, zvao me je Lazar i zamolio da mu napišem ulogu, što sam sa zadovoljstvom i učinio - ispričao je Radoš.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Penelopa

12.03.2024 10:57

Bajića znamo iz nekih drugih priča, voli čovek pare više nego leba da jede. Neka obiđe grob velikog glumca, ne bi mu pala kruna sa glave. A sam Ristovski nije ništa bolji. Tražiti da napiše ulogu za njega u seriji. pametnom dovoljno.