LEGENDARNI GLUMAC PAO S PROZORA, PUKOM SREĆOM OSTAO ŽIV! Seka Sablić progovorila o ovome sa SUZAMA u očima!

Autor:

Zabava

11.03.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Nikolić je preminuo na današnji dan pre osam godina, a život mu je kao tinejdžeru doslovno visio o koncu!

LEGENDARNI GLUMAC PAO S PROZORA, PUKOM SREĆOM OSTAO ŽIV! Seka Sablić progovorila o ovome sa SUZAMA u očima!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jelisaveta Seka Sablić

Glumac Dragan Nikolić izgubio je životnu bitku 11. marta 2016. godine, a tek osam godina od njegove smrti isplivao je detalj iz njegovog života. Naime, legendarnom umetniku je život visio o koncu i to u vreme kad je bio tinejdžer.

Na godišnjicu smrti Gage Nikolića glumica Jelisaveta Seka Sablić sa suzama u očima se prisetila dragog kolege i prijatelja i otkrila da u nekada Gaginoj kući sada stanuje ona.

Meni je ovaj trenutak stvarno dirljiv, kao da je juče bilo da je bio sa nama. Iako ne verujem u čuda, jutros sam se odmah setila da je danas Gagi godišnjica, osam godina je prošlo otkako ga nema. Sada ja stanujem u njegovom stanu i baš jutros dok sam nešto istresala kroz prozor setila sam se kako je pričao da je u vreme kad je bio mangup, u tinejdžerskim godinama, pao kroz prozor. To je drugi sprat! Tada sam mislila da me laže i pitala sam njegovu majku da li je to istina i rekla mi je da jeste. Preživeo je jer se tu nalazilo jedno ogromno drvo na koje je verovatno pao, pa je ono ublažilo pad - ispričala je Seka ta RTS.

Republika

Foto: printscreen

Milena Dravić i Dragan Gaga Nikolić

Ona je dodala da je Gaga bio pravi mangup i da je često pravio razne "zavrzlame", te da je i ona sama često bila "žrtva" njegovih fora i fazona.

- Gaga je bio duhovit, bezobrazan mangup. Uvek je imao neku žrtvu, a često sam to bila ja. Stalno je pravio neke fazone i tako jednom pozove cigane, pa im lepi po 100 maraka na instrumente, a ja izbezumljena zovem Milenu (Milena Dravić) i kažem joj: "Ovaj je poludeo". To je bio samo fazon jer su oni njemu krišom vraćali pare - ispričala je glumica, pa dodala:

- Uvek je bio kavaljer. U restoranu plati celom stolu, ali onom pored, odnosno ljudima koje uopšte ne poznaje. Takav je bio Gaga - prisetila se Seka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading