LEČIĆ POVUKAO OČAJNIČKI POTEZ NAKON ZAKAZANOG NOVOG ROČIŠTA: Obratio se koleginicama, pa im postavio ključno pitanje!

Autor:

Zabava

07.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-obraćanje Branislava Lečića.

LEČIĆ POVUKAO OČAJNIČKI POTEZ NAKON ZAKAZANOG NOVOG ROČIŠTA: Obratio se koleginicama, pa im postavio ključno pitanje!

Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC, ATAImages

Glumac Branislav Lečić  govorio je o svom suđenju sa mlađom koleginicom Anđelom Jovanović. Juče je održano prvo pripremno ročište, a suđenje je zakazano za 30. septembar. Podsetimo, Lečić je tužio Anđelu za povredu uvrede i časti nakon što je odbila da snima scene sa njim u seriji "Radio Mileva", nakon čega je njegovu ulogu dobio Irfan Mensur.

- Ja ne bih bio čovek da me to ne boli. Šta oni podržavaju? Je l' podržavate to da se nekome ukine pravo na rad? Sledeće pitanje je njeno pravo da bira sa kim će da radi. Pitanje izbora je slobodan, ali to se radi na vreme. Ja sam potpisao ugovor, a osam sati pre toga dobijam informaciju da ona ne želi. Slobodan izbor, da, ali ne na neprofesionalan način. Ako je razlog podrške Anđeli to što me smatraju krivcem zbog onoga što je bilo sa Danijelom, onda je to potpuno ludilo. Sama optužba je kazna i ne obazire se ni na kakve činjenice. Je l' ja treba da budem kolateralna šteta? Je l' želite da me vidite mrtvog? Je l' to satisfakcija? Gde je kraj? Glumci su počeli jedni druge da jedu, što je sramota za profesiju! Ta solidarnost oko rada je nešto što mora da pripada našoj zajednici. Ne možete na laži da zidati svoja poverenja! - rekao je Lečić za "Informer TV".

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, Novo jutro, Shutterstock

Anđela Jovanović i Branislav Lečić

 

Lečić je otkrio da je dobio izvinjenje od produkcije, ali da je Anđelino izvinjenje izostalo, što je i razlog tužbe.

Kako je otkrio Anđelin advokat, Branislav Lečić je podneo tužbu protv njegove klijentkinje zbog navodne povrede časti i ugleda.

- To je zanimljivo. Siguran sam da Anđela Jovanović ne može nikome da uskrati pravo na rad. Ona je dala izjavu. Ovde se radi o povredi časti i ugleda, u navodnoj izjavi koju je dala Anđela. Nju ćemo čuti na jednom od sledećih ročišta, Nažalost, proces će biti spor, prvo će biti saslušan Branislav Lečić, pa Anđela Jovanović, pa svedoci - zaključio je advokat za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vera

08.03.2024 12:20

Očajnik, pa zar sve one lažu a samo on ne? Nema logike.

Ja

08.03.2024 17:09

@Vera - Pa naravno da lažu

Odgovori 7 10