Žika Todorović NIKAD ISKRENIJE o ocu Bori: "Davao mi je SAVETE O SE*SU, sve me je naučio!"

Autor:

Zabava

07.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim što je krenuo očevim stopama, Bora je Žiku naučio i kako da postupa sa ženama.

Žika Todorović NIKAD ISKRENIJE o ocu Bori: "Davao mi je SAVETE O SE*SU, sve me je naučio!"

Foto: ST/ Nemanja Pančić

Glumac Srđan Žika Todorović, naslednik čuvenog Bore Todorovića, prvu ulogu ostvario je sa samo tri godine. Bilo je to u filmu "Ima ljubavi, nema ljubavi", ali kako je Žika istakao, tog perioda života se uopšte ne seća.

Ipak, ono što dobro pamti jeste vreme koje je proveo sa svojim ocem, koji ga je naučio mnogo čemu. Bora je želeo da Žika krene njegovim stopama, što je ovaj i učinio i ostvario veliku glumačku karijeru.

Glumi ga je podučio i davao mu razne savete, a Žika je svojevremeno otkrio da ga je otac učio još mnogo čemu, pa i kako da postupa sa ženama. U mladosti mu je, kaže, davao ljubavne savete.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Bora Todorović

- Kad pričam sa nekim drugovima, uglavnom su njihovi roditelji bili stidljivi. Ajde da kažem da je Bora mene unapred naučio kako sve treba. Govorio mi je razne savete seksualne. Govorio mi je kako da postupam sa ovim ribama i sa onim ribama - smeškao se Žika tokom gostovanja na televiziji Una dok se prisećao razgovora sa ocem.

Srđan se prisetio teškog perioda kada je ostao i bez oca, glumačke legende.

On je otišao na jednu običnu operaciju slepog creva. Bilo je leto, 7. jul. Bila je nekad oluja, i pošto mu je bio otvoren prozor, ustao je da bi ga zatvorio i okliznuo se. Udario je glavom baš tu gde mu je bila aneurizma. Probudio se sa čvorugom. Počeo je da pakuje stvari da izađe iz bolnice i odjednom je pao u komu, od udarca u metalni bolnički krevet. Aneurizma je pukla. On nikome nije ni rekao da ide na operaciju slepog creva. Ja sam dobio poziv iz bolnice: "Bora je u komi". Kako, zašto? Rekli su mi da dođem, pa će mi objasniti. I onda su doktori rekli da su male šanse, ali da dođemo, da ga držimo za ruku i pričamo, možda se probudi. Međutim, posle dva dana je umro. Najviše sam mu zahvalan na čitavom detinjstvu. I na to što me je naterao da probam glumu - rekao je Todorović za Unu.

Žika Todorović je ostvario i muzičku karijeru u bendu Ekatarina Velika, a u aprilu se vraća bubnjevima koje će zasvirati na sceni zajedno sa EKV tribjut bendom Deca iz vode i Tanjom Jovićević, čime će biti obeležno 35 godina albuma "Samo par godina za nas". Svirka je zakazana za 5. april u Zappa Bazi u Beogradu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading