Da li PREPOZNAJETE GLUMCA SA FOTOGRAFIJA? Ovaj slatki dečak je danas jedan od najčuvenijih umetnika, njegovi FILMOVI SE NE ZABORAVLAJU

Autor:

Zabava

11.04.2022

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumčevi projekti se gledaju i dan danas, a replike prepričavaju i dalje

Da li PREPOZNAJETE GLUMCA SA FOTOGRAFIJA? Ovaj slatki dečak je danas jedan od najčuvenijih umetnika, njegovi FILMOVI SE NE ZABORAVLAJU

Foto: instagram printscreen

Srpski glumac sa fotografija ispod veoma je cenjen i popularan.

Međutim, malo njih može jasno da zna ko je u pitanju. Evo pomoći, otac mu je bio legenda srpskog glumišta, a on je ime gradio gradio i u muzičkom svetu, u bendovima poput "Ekatarina Velika", "Disciplina kičme" i "Bezobrazno zeleno".

Glumio je u čuvenim filmovima "Mi nismo anđeli",  "Crni bombander", "Tri palme za dve bitange i ribicu", "Kako je propao rokenrol", "Mrtav ladan", "Toma" i mnogim drugim ostvarenjima.

U pitanju je Srđan Žika Todorović. Ovaj glumac je rođen 1965. godine, diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti, i postao je miljenik publike zbog brojnih projekata koje publika voli, kao i čuvene replike iz istih.

Foto: Instagram.com

Srđan Žika Todorović glumačka legenda

Da li ste mogli da ga prepoznate?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading