ODSEKAO sam se, to mi je bila NAJSTRESNIJA tezga: Muzičar progovorio o SARADNJI sa Adilom, pa se dotakao i njegove ŽENE! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.04.2022

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi muzičar Srđan je jednom sasvim slučajno imao tezgu sa pevačem Adilom Maksutovićem, a on je rešio za portal Republika.rs da otkrije kakvo mu je to bilo iskustvo.

ODSEKAO sam se, to mi je bila NAJSTRESNIJA tezga: Muzičar progovorio o SARADNJI sa Adilom, pa se dotakao i njegove ŽENE! (FOTO)

Foto: Promo foto

Adil Maksutović je već dugi niz godina na javnoj sceni, a pevač je poznat po tome da je uvek voleo veselja. Portal Republika.rs je stupila u kontakt sa jednim mladim muzičarem koji je igrom slučaja jednom imao tezgu sa poznatim pevačem.

Republika

Foto: Republika

Adil Maksutović, pevač

- Ja radim rođendane, krštenja, svadbe, ispraćaje, to jest ja sviram, a moj drugar peva. Eto bilo je to davno ne sećam se tačno koje godine, ugovorili smo punoletstvo i sad sala se punila, gosti dolazili, mi svirali... Odjednom se kroz salu prolomio takav aplauz i ja zbunjeno pogledam kad ono Adil. Znam da mi nije rečeno da će biti još neki pevač, a posle sam saznao da je bio gost - započinje Srđan i dodaje:

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Adil Maksutović, pevač

- Dečko je seo, a svi su mu prilazili i tražili da se slikaju i ništa mu nije bilo teško, ni da se slika ni da priča, ma ništa. U jednom trenutku mi je prišao i zatražio mikrofon... Jao ljudi moji... Odsekao sam se!! Ja da sviram, a Adil da peva?! Pa nisam ja tako dobar, nisam tako uvežban., prebledeo sam kao krpa! On mi je prišao i kao neki psihijatar i rekao "Brate, jel si do sada svirao? Jesi i bio si dobar, u čemu je problem? Pa nisam ja bauk. Zamisli da ti sviraš, a da peva ovaj tvoj kolega. Ne gledaj me uopšte, evo daću ti ove naočare za sunce da me ne vidiš" - priča Srđan, a onda je i počeo da svira:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Adil Maksutović na proslavi sa Srđanom

- Počeo sam da sviram bojažljivo, a on je zapevao. Jao Bože cela sala je bila nogama, a hitovi su se ređali. Od "Ne mogu bez tebe ja", preko "Rađaj sinove" pa sve do "Narcis beli". Čovek peva kao da to nije ništa, prelazi sa balade na brzu, sa popa na narodno, kao da peva"Ringe ringe raja"! Evri su samo leteli, a gosti su se stiskali samo da priđu bliže i da naruče pesmu. Pevao je jedno tri sata bez prestanka, a na kraju mi je prišao, dao mi sve one pare i rekao "Svaka ti čast, a eto plašio si se". To mi je bila najplaćenija tezga ikada, ali i najstresnija jer ipak, ja sam svirao, a Adil koji je tada počinjao i bio jedan od najboljih pevača je pevao - ispričao je Srđan za Republika.rs, a na samom kraju se dotakao i skandala kada je Adil pretukao svoju suprugu, ćerku pokojnog Džeja Ramanadanovskog:

 

 

- Čuo sam da je posle toga imao probleme, da je nasrnuo na ženu, ali ja u to ne ulazim. Ja ga nisam doživeo kao nasilnika, a sad kakav je on privatno sa ženom ja to ne znam i u to se ne mešam - završio je muzičar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading