OTKRIVAMO ISTINU O TRAGIČNOJ SMRTI BORE TODOROVIĆA: Fatalni udarac koji je zadobio u BOLNICI ga je odveo direktno u smrt!

Autor:

Zabava

02.04.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su mislili da je preminuo od slepog creva, ali istina je mnogo tragičnija!

OTKRIVAMO ISTINU O TRAGIČNOJ SMRTI BORE TODOROVIĆA: Fatalni udarac koji je zadobio u BOLNICI ga je odveo direktno u smrt!

Foto: YouTube/Printscreen

Srpski glumac Srđan Žika Todorović nakon godina ćutnje, napokon je progovorio o tragičnoj sudbini njegovog oca Bore Todorovića. Naime, Bora Todorović preminuo je 2014. godine, a tada se još pisalo da mu je nakon operacije slepog creva pozlilo, a potom i izdahnuo. 

Međutim, istina je zapravo totalno drugačija i tragičnija

Foto: Youtube.com printscreen

Bora Todorović

 

Naime, Žika govori da je Bora otišao na rutinsku operaciju slepog creva, nakon čega je ustao iz kreveta, jer je bila oluja napolju i krenuo da zatvori prozor. U tom trenutku on se okliznuo i pao, a potom udario glavom o metalni bolnički krevet. 

Tada je, aneurizma koju je imao pukla, od čega je Bora i preminuo. To sve sada potvrđuje Žika u svojoj potresnoj ispovesti:

Foto: ST/ Nemanja Pančić

Žika Todorović

 

On je otišao na jednu običnu operaciju slepog creva. Bilo je leto, 7. jul. Bila je nekad oluja, i pošto mu je bio otvoren prozor, ustao je da bi ga zatvorio i okliznuo se. Udario je glavom baš tu gde mu je bila aneurizma. Probudio se sa čvorugom. Počeo je da pakuje stvari da izađe iz bolnice i odjednom je pao u komu, od udarca u metalni bolnički krevet. Aneurizma je pukla - ispričao je Žika Todorović za Unu. 

Šta je aneurizma?

Aneurizma je abnormalno proširenje krvnih sudova. Cerebralna aneurizma je abnormalno proširenje krvnog suda u mozgu. Na bazi mozga nalazi se splet arterija od koga se dalje račvaju arterije koje prokrvljuju mozak. Račve tih arterija najčešća su mesta na kojima nastaju aneurizme. Mogu se javiti kod svih, pa tako i u dece, ali se najčešće javljaju u odraslih od 35 do 60 godina, nešto češće u žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading