DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG U FILMU "RUSKI KONZUL": Anica PRVI PUT na velikom platnu!

Autor:

Zabava

02.03.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazićeva dobila ulogu u filmu o kojem bruji region!

DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG U FILMU "RUSKI KONZUL": Anica PRVI PUT na velikom platnu!

Foto: Instagram.com/anicalazicofficial

Anica Lazić

Mlada glumica Anica Lazić, devojka Lazara Ristovskog, glumi u novom filmu "Ruski konzul" Miroslava Lekića! Premijera ovog ostvarenja rađenog po romanu Vuka Draškovića zakazana je za sutra u beogradskoj MTS dvorani, kada će biti zatvoren 52. FEST.

Naime, 39 godina mlađa partnerka čuvenog glumca Lazara Ristovskog prvi put će se pojaviti na velikom platnu, a dosad smo imali priliku da je vidimo u serijama "Drim tim", gde je delila kadar sa svojim dečkom, zatim i u "Popadiji". Ovog puta, Anica je stala rame uz rame sa najvećim srpskim glumcima i snimila "Ruskog konzula", priču koja nas vraća u dramatične godine, koje se mogu smatrati ključnim trenutcima kosovske krize, koja će definisati budući suživot Srba i Albanaca na Kosovu.

Republika

Foto: Foto Vision Team

Scena iz filma "Ruski konzul"

U ovom filmu Lazićeva je dočarala lik medicinske sestre Sare, a u filmu glavne uloge igraju Žarko Laušević i Nebojša Dugalić.

Glavni junak ove filmske sage je srpski doktor Ilija Jugović, kojeg tumači Nebojša Dugalić. On po kazni dobija premeštaj u bolnicu u Prizrenu i tu upoznaje profesora istorije Ljuba Božovića - ruskog konzula (Žarko Laušević), naizgled psihijatrijskog pacijenta koji tvrdi da će uskoro " Rusija opet postati Rusija, a Kosovo će opet biti srpsko". Protiv Božovića se okreću lokalni albanski moćnici, separatisti, koji pokušavaju da isele Božovića, ali u njegovu zaštitu staje doktor Jugović.

Republika

Foto: Instagram.com

Anica i Lazar Ristovski

Glumačku podelu, pored Žarka Lauševića i Nebojše Dugalića, čine i Paulina Manov, Svetozar Cvetković, Visar Vishka, Danica Radulović, Mensur Shafqiu, Konstantin Fidanov, Petar Zekavica, Meto Jovanovski, Nada Macanković, Slaviša Čurović, Enver Petroci, Tamara Aleksić i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading