MILENA RADULOVIĆ SVA KRVAVA: Pokazala RANU NA VRATU, zabrinula pratioce na mrežama! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.02.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena nova objava na Instagramu ledi krv u žilama!

MILENA RADULOVIĆ SVA KRVAVA: Pokazala RANU NA VRATU, zabrinula pratioce na mrežama! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Milena Radulović

Glumica Milena Radulović objavila je novi stori na svom Instagram profilu i tako svojim pratiocima na ovoj društvenoj mreži uterala strah u kosti!

Naime, glumica je "okačila" fotografiju na kojoj pozira sva krvava. Dok joj je lice isprskano krvlju i usna rascepana na njenom vratu vidi se i rana od uboda nožem.

Ipak, sa Milenom je sve u redu i reč je, naravno, o novoj ulozi. Glumica je podelila trenutak sa snimanja i nakratko zabrinula i šokirala javnost nesvakidašnjom objavom. Naime, Radulovićeva igra glavnu žensku ulogu u predstojećoj seriji "Ožiljak", koja se snima u srpsko-španskoj koprodukciji.

Republika

Foto: instagram.com/mileena_radulovic

 

Krajem prošle godine Telekom Srbija je u partnerstvu sa španskom televizijom RTVE, Amazon Prime Video, producentskom kućom Adrenalin, Plano a Plano i Dopamine predstavio glumačku ekipu serije "Ožiljak" u kojoj pored Milene Radulović igra još troje srpskih glumaca - Stefan Kapičić, Mladen Sovilj i Goran Šušljik. Ovoj uzbudljiv triler snima se u Bilbau, a Milenin partner u seriji je i Španac Huanlu Gonzales, koji je ostvario uloge u međunarodnoj hit seriji "Valeria" i popularnoj španskoj krimi-seriji "La caza. Guadiana", kao i u mnogim filmskim ostvarenjima među kojima je i film "Operación Camarón".

Radulovićeva igra misterioznu Irinu, ženu s ožiljkom na licu, koja od ranog detinjstva nosi duboke emocionalne ožiljke zbog jedne tragedije i od tada namerava da se osveti. Simon (Huanlu Gonzales) je nadareni IT stručnjak sa izuzetnim umom koji je u stanju da stvori najsloženije algoritme, ali skoro u potpunosti lišen socijalnih veština. Međutim, uprkos svim svojim nesigurnostima, Simon se prijavljuje na jednu aplikaciju za upoznavanje i tu upoznaje Irinu. Zbog neiskustva u ljubavi ili njene brutalne privlačnosti, on se ludo zaljubljuje u nju i upada u složeni i opasan svet koji nije mogao ni da zamisli.

Serija bi trebalo ove godine da doživi premijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading