GLEDAO SAM KAKO PONOVO PROLAZI KROZ TO: Milan Marić progovorio o potresnim detaljima suđenja Milene Radulović i Mike Aleksića!

Autor:

Zabava

24.09.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumca je jako potreslo što je Milena ponovo morala da govori sve kroz šta je prošla.

GLEDAO SAM KAKO PONOVO PROLAZI KROZ TO: Milan Marić progovorio o potresnim detaljima suđenja Milene Radulović i Mike Aleksića!

Foto: Tanjug/M. Milivojević/V. Sporcic

Glumac Milan Marić u jednoj emisiji govoroio je o slučaju svoje koleginice Milene Radulović, koja je pre nekoliko dana morala da se suoči sa Miroslavom Mikom Aleksićem, koejg je prijavila za silovanje. 

Milena je iznela jako potresne detalje, dok ju je ispitivao advokat Aleksića. Marić je tad sedeo u sudnici i slušao njene svedočenje, a sad je tokom gostovanja otkrio šta je za njega bilo najstrašnije. 

Republika

Foto: e stock/Koca Sulejmanović

Milan Marić

- Nisam znao šta da očekujem. Zapravo kako to izgleda tamo, sve dok nisam došao tamo. Ja sam samo želeo da odem i da ona zna da ima tu neke ljude kao podršku. I kada sam izašao iz sudnice, bio sam pod utiskom svega toga, od načina kako to izgleda i šta se dešava sve u toj sundici. Koliko je njoj strašno da priča o svemu tome. Razmišljao sam šta je zapravo ostavilo najjači utisak na mene. Vi imate nekog ko je žrtva i ko je propatio pre izvesnog vremena, a mi se sada nalazimo na mestu gde se deli pravda - sud, i Vi sad gledate kako ta žrtva ponovo prolazi kroz neku vrstu, kako da kažem, nasilja ili kako god, ili opet neku vrstu neprijatnosti. Vi ne možete ništa. Onda kažete sebi: "U redu to je proces, to tako funkcioniše" - govorio je glumac, a onda naveo da njemu deluje "da postavka više štiti okrivljenog, nego oštećenu". 

- Meni je to tako delovalo, uz dužno poštovanje morate da ispoštujete pretpostavku nevinosti, je l? Meni se čini da ova postavka više štiti potencijalno okrivljenog nego...

Marić kaže da glumica nije zažalila što je prijavila slučaj, a da je svojom pričom dala vetar u leđa drugim ženama da bez straha govore svoju priču i pomognu društvu da se pormeni svest o takvim temama. 

Republika

Foto: ATA Images

Milena Radulović i Miroslav Mika Aleksić

- Verovatno jeste, ali siguran sam da nekako i nije. Mislim da ono šta ona nije očekivala jeste zapravo taj neki otrov koji se nenadano izlio po njoj i svim devojkama koje su u ovom slučaju skupile hrabrosti da prijave to. Samo ću vas podsetiti koliko žena je posle toga skupilo snage da progovorio o svojim iskustvima. Posle ovoga stvari više nikada neće biti iste i mislim da se u društvu promenila svest o seksualnom uznemiravanju... - rekao je Milan u emisiji "Jutro".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sasa

24.09.2023 22:19

Ali da sestru servira istom tom koga je optuzivala i na fotografijama da se onako raskalasno smije, mutna je Maricu...kvazi zvezdo