VOJAŽ O POREĐENJU NOVE DEVOJKE SA BRESKVICOM: Reper priznao da li je spreman da se opet odseli iz Srbije!

Autor:

Zabava

24.09.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper otvorio karte o porodičnom životu, odrastanju i ljubavnoj vezi.

VOJAŽ O POREĐENJU NOVE DEVOJKE SA BRESKVICOM: Reper priznao da li je spreman da se opet odseli iz Srbije!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Instagram.com

Mlada zvezda Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, važi za jednog od najpopularnijeg pevača trenutno na našim prostorima, a pored muzike on se bavi i glumom. Vojaž je juče napunio 22 godine i trenutno iza sebe ima mnogo fanova i uspešnu karijeru, ali mu detinjstvo nije bilo nimalo jednostavno. 

Njegov otac Milan Veruović, bio je  telohranitelj ubijenog premijera Zorana Đinđića i koji je bio sa njim u momentu atentata u kojem je i sam bio teško povređen, a zbog ugrožene bezbednosti sa suprugom i decom se preselio u Francusku. Njega je ta priča inspirisala i zbog toga i nosi ime Vojaž, što kad se prevede na srpski znači "putovanje". 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vojaž

Detinjstvo mu je bilo traumatično, ali je izrastao u vaspitanog i kulturnog dečka, o kojem svi imaju reči hvale. 

- Trudim se da idem stepenik po stepenik, ne može da se preskače. Prvo da osvojimo sve ovde, pa idemo u Evropu, pa dalje, ali to su sve snovi i mašta, ali jako verujem u sebe. Nekome je možda smešno i imaginacija, ali ja verujem - kaže Mihajlo.

On se iz Francuske vratio u Srbiju kad je imao osam godina, a teški dani u inostranstvu zauvek su mu ostali zabeleženi u glavi. 

- Često je taj život sa mnom, kada god nešto dobro ili loše uradim setim se šta sam proživljavao tada i to mi je nekako motiv i odatle crpim nenormalnu količinu snage za sve što radim. Ali, uvek sebi kažem, nikad više tako. Svima je to jedno loše sećanje, ne volimo da pričamo o tome, više uživamo u darovima koje nam je sada dao Bog - kaže on za Blic, pa otkriva da li bi ponovo živeo izvan granica naše zemlje. 

- Srbiju volim više nego sebe, ali ako me put navede da moram da odem, otišao bih da se ostvarim maksimalno koliko mogu.

Republika

Foto: M.P./ATAImages

Vojaž

Dok je otac taj koji ga ispraća i dočekuje sa nastupa, majka Žana, je zadužena za sugestiju.

- Mama mi je veći kritičar, ona gleda sve u sitna crevca. To je dobro jer uvek imam nekoga ko će da mi kaže: nije dobro, moraš bolje. Najviše mi zamera tekstove pesama, često pita: jer baš moraš toliko da budeš kontroverzan. Ali, šta ću moram - kroz osmeh priča i priznaje da je nekada i menjao reči pesme:

- Mislio sam da je vreme da se vratim na fabrička podešavanja i izbacim nešto što zapravo osećam. Trenutno sam zaljubljen, tako da sam izbacio pesmu koja peva o tome.

On je progovorio i o vezi sa Tamarom Kujačić, a reper smatra da devojka treba da se dopadne njemu i da ga mišljenje okoline ne zanima. 

- Želeo sam da sačuvam to za sebe, ali Bože moj. Nemoguće je da se sakrije, jedino da sedim kući u podrumu. Podržava me ali je ne zanima javni život - kaže, a na poređenje njegove izabranice sa Breskvicom, odgovara:

- Kome treba da se dopadne moja devojka - meni ili drugima? Kontradiktorno je.

Republika

Foto: TikTok.com

Vojaž sa devojkom Tamarom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading