VOJAŽ VODIO TAJNE RAZGOVORE SA KARLEUŠOM: Došao na njen koncert BEZ DEVOJKE, pa ŠOKIRAO priznanjem o skupocenoj ogrlici!

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

18.09.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni mladi treper priznao zbog čega krije devojku od očiju javnosti!

Popularni mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž stigao je na koncert Jelene Karleuše, koja je odlučila da obraduje publiku nakon što je objavila dva studijska albuma u razmaku od sedam dana. Vojaž je odmah otkrio za Republiku da li mu se više dopada "Alfa" ili "Omega".

- Mislio sam da ću moći da prođem nezapaženo. Večeras će biti dobro sigurno, Karleuša zna šta radi, ja ne dolazim na mesta gde će biti loše. "Alfa" nije moja šoljica čaja, "Omega" mi je mnogo bolja. Mom ukusu je bliža "Omega" - rekao je Vojaž.

- Nije bilo priča da ćemo sarađivati, bilo je više prijateljskih razgovora i saveta, pokazao sam joj poštovanje i ona meni. Snimio bih sa njom, što da ne, volim da eksperimentišem sa muzikom - dodao je Mihajlo.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Vojaž

- Večeras mi pravi društvo drug i menadžment, ne želim devojku da eksponiram javno. Znam da je znate, ali ne želim da se više sazna o njoj. Živi drugačiji život, ne zanima je ništa za javni život. Mislim da će ostati tako. Prvo joj je bilo čudno, objasnio sam joj da ne može da se pobegne od sedme sile - poručio je mladi treper.

Vojaž je priznao i da njegova ogrlica vredi "više ruku".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading