BRESKVICA PREKINULA ĆUTNJU O ZABRANI U BANJALUCI: Prva izjava pevačice povodom drastične mere gradonačelnika Draška Stanivukovića!

Autor: P. R.

Zabava

19.09.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica konačno progovorila na temu zabrane gradonačelnika Banjaluke!

BRESKVICA PREKINULA ĆUTNJU O ZABRANI U BANJALUCI: Prva izjava pevačice povodom drastične mere gradonačelnika Draška Stanivukovića!

Foto: printscreen/RTV Pink

Popularna pevačica Anđela Ignjatović, poznatija u javnosti kao Breskvica, važi za jednu od najpopularnijih mladih izvođača na domaćoj javnoj sceni, a nedavno je javnost ostala šokirala kada je gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, zabranio njeno gostovanje u ovom gradu do daljnjeg.

Ovim povodom Breskvica se nikada do sada nije oglašavala, a sada je po prvi put prekinula ćutnju i otkrila razlog zabrane u ovom gradu u Republici Srpskoj.

- Jesu, zabranili su me u Banjaluci, ali iskreno, ne znam šta je razlog. Doduše, nakon par dana tišine sa njihove strane, objavljeno je da je razlog navodno to što sam u spotu za svoju pesmu "Lutka" imala plastični pištolj, koji sam nosila sa svoje dve drugarice u automobilu. Ta slika se koristila za bilbord u Banjaluci, gde sam za svoj nastup dovela preko 6.000 ljudi. Svi su tada bili prezadovoljni, roditelji su dolazi sa decom da se slikaju sa mnom i da mi čestitaju, tako da to je to. Na svim ostalim mestima nastupam normalno - otkrila je Bresvkica uživo u emisiji "Amidži šou".

Podsećanja radi, osim Breskice, zabranu da pevaju u Banjaluci dobili su i Dragomir Despić DesingericaLuka Bijelović Pljugica.

Banjaluka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom "Desingerica i Pljugica". U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banjaluka. Shodno tome, svi događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimereni neće dobiti dozvole Grada. Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci, omladini i sugrađanima - poručio je Draško putem objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: ATA Images, Tiktok/BRKATIPLJUGA

Draško Stanivuković, Desingerica i Pljugica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading