FUDBALER PARTIZANA ODLEPIO NA MILICU PAVLOVIĆ! Uhodi je na društvenim mrežama, zbog nje zakupio celu LOŽU za njen koncert

Autor: P. R.

Zabava

19.09.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica na udaru mladog sportiste!

FUDBALER PARTIZANA ODLEPIO NA MILICU PAVLOVIĆ! Uhodi je na društvenim mrežama, zbog nje zakupio celu LOŽU za njen koncert

Foto: ST/Dragan Kadić, Starsport

Posle spektakularnog nastupa u Beogradu na vodi, koji je imala sa koleginicom Jelenom Karleušom, kada su predstavile zajednički duet "Mašala", profil Milice Pavlović na društvenoj mreži Instagram su iznenada preplavili lajkovi Mateusa Saldanje, dvadesetčetvorogodišnjeg fudbalera rodom iz Brazila.

- Saldanja je odlepio za Milicom. On je tek dva meseca u Beogradu, a pevačicu je primetio u popularnom stambenom kompleksu na Novom Beogradu u kome ona ima luksuzan stan, a on i njegove kolege iz kluba tu žive kao podstanari. Kada se u klubu raspitao, saznao je da je pevačica, a posle snimaka sa nastupa koji je imala, baš se primio - objašnjava izvor koji je dobro upućen i kaže da, iako je tek potpisao ugovor sa Partizanom za naredne četiri godine, da želi što pre da nađe devojku i skrasi se:

Republika

Foto: FK Partizan

Mateus Saldanja

- Već na jutarnjem fudbalskom treningu svi su komentarisali Milicu i koliko je atraktivna, a Brazilac je odmah počeo da se raspituje kako da dođe do pevačice jer lepšu i atraktivniju devojku u životu nije video. Međutim, on je odlučio da odmah krene u akciju pa je pronašao na Instagramu i počeo da joj lajkuje slike na kojima je u kupaćem kostimu, preko 15 slika joj je lajkovao, a kada je saznao da je solo već neko vreme skovao je plan kako da načini sledeći korak. Njemu ne smeta što je razlika u godinama velika i što je osam godina mlađi od Milice - objasnio je izvor blizak fudbaleru.

Republika

Foto: instagram.com/senoritamilica

Milica Pavlović

Kako žive u istom kraju, sigurno će se uskoro sresti, a mlađani fudbaler je rešio da opčini pevačicu, da joj pošalje poklon i cveće na adresu, a već je zakupio i ložu u Areni za njen solistički koncert koji je 23. decembra.

- Ne žali novac, zakupio je ložu i svi fudbaleri će ići sa njim na taj koncert. Do tada ima još vremena, pa se nada da će sa pevačicom uspeti i zvanično da se upozna, da popije piće sa njom i odvede je u restoran na večeru. Ma pun je planova i ideja, samo još Mica da pristane i da mu uzvrati lajkove i poruke na Instagramu - zaključuje izvor za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading