POJAVIO SE MISTERIOZNI MURAL ZA BRESKVICU: Banjaluka ustala na noge nakon šok zabrane gradonačelnika Stanivukovića (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

25.08.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok u Banjaluci!

POJAVIO SE MISTERIOZNI MURAL ZA BRESKVICU: Banjaluka ustala na noge nakon šok zabrane gradonačelnika Stanivukovića (FOTO)

Foto: ATAImages

Nakon što je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjluke, nedavno zabranio nastupe reperskog dvojca Desingerice i Pljugice, ali i, na svačije iznenađenje, mlade pevačice  Anđele Ignjatović Breskvice, u glavnom gradu Republike Srpske osvanuo je navodni grafit posvećen upravo popularnoj izvođačici.

Naime, negde u Banjaluci osvanuo je navodni grafit popularne mlade pevačice, a kako se navodi, to je učinjeno kao znak podrške zbog zabrane nastupa koju je nedavno dobila od gradonačelnika.

U Banjaluci osvanuo mural podrške Breskvici, "pank" nije mrtav - piše u opisu u sklopu objave.

 

 

Međutim, mnogima, ako je sudeći po komentarima deluje kao fotomontaža. "Ma šta je ovo, kakva podrška", "Ovo je fotomontaža", "Breskvica i pank. Jel ovo realno?", samo su neki od komentara ispod sporne objave koja je obišla internet.

Podsetimo, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković doneo je zabranu o nastupima nekoliko srpskih izvođača u tom gradu, među kojima je i Breskvica. Nedavno je objasnio i zbog čega je na listu zabranjenih dodao i Breskvicu.

Kada sam pomenuo ime Breskvice u svojoj izjavi, oni koji znaju šta se dešavalo pre par meseci u Banjaluci kada je bila aktuelna ta priča, znaju i na šta sam mislio. Moje pominjanje nje se nije odnosilo na njene pesme i muziku, nego na bilborde na kojem se ona nalazi sa pištoljem, pozivajući ljudi da dođu na koncert, a da stvar bude još gora, jedna žurka je bila za punoletne, dok je organizovana i jedna posebna žurka za maloletne osobe - rekao je on za domaće medije i dodao:

Republika

Foto: ATAImages

Draško Stanivuković

- Upravo to je ta donja granica koju podvlačimo, i neko to tumači kao zabrane, ali za nas su to jasni kriterijumi - zaključio je Stanivuković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading