LICE MILENE RADULOVIĆ ĆE VAS IZNENADITI: Glumica se potpuno OGOLILA, pokazala kako zaista izgleda (FOTO)

Autor:

Zabava

24.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica ostavila javnost bez teksta!

LICE MILENE RADULOVIĆ ĆE VAS IZNENADITI: Glumica se potpuno OGOLILA, pokazala kako zaista izgleda (FOTO)

Foto: instagram.com/mileena_radulovic

MIlena Radulović

Glumica Milena Radulović osvaja svojom energijom i neobičnom lepotom koju ističe na društvenoj mreži Instagram. Ona ponosno deli neobrađene fotografije, ističući svoj potpuno prirodan izgled, što je danas zaista retkost na javnoj sceni, ali samim tim pohvalna i inspirativna za mlađe generacije.

Milena je postala simbol prirodne lepote i samopouzdanja, ističući važnost prihvatanja sebe onakvim kakvi jesmo. Njen stav predstavlja osveženje u eri preterane upotrebe fotošopa, filtera i estetskih zahvata.

Republika

Foto: instagram.com/mileena_radulovic

Milena Radulović bez šminke

Radulovićeva je tokom 2023. godine imala nekoliko ročišta sa Miroslavom Mikom Aleksićem, a tada je dobijala veliku podršku od strane svojih kolega i izabranika Ognjena Jankovića.

Mama i tata ne sede na suđenju. Oni dođu, isprate me, ali ne sede na suđenju, jer bi to bilo baš strašno. Podrška porodice je najvažnija, a imati porodicu kakvu ja imam je baš luksuz u životu. Sa mnom su moji prijatelji, kolege Milan Marić, Andrija Milošević, Sandra Tomić, juče je došla Seka Sabljić, to je onako dirljivo, Vaja Dujović, Mia Bjelogrlić, Mina Obradović i Ognjen moj koji je tu stalno. Potrebno mi je njegovo prisustvo. Lakše je da je on tu. Onda kad god dođemo kući, mnogo mi je lakše što je bio, čuo, osetio, nego da moram da mu prepričavam, a to je neprepričljivo - ispričala je Milena Radulović za "K1".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ines

24.02.2024 18:53

Kad se setim TanjeBošković, Maje Sabljić, Slađane milošević, Nede Arnerić kada su bile njenih godina… žena prosto nije lepa!!!