REDITELJ PRVI PUT PROGOVORIO O LJUBAVI S MILENOM RADULOVIĆ: Oglasila se i glumica!

Autor:

Zabava

19.02.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frontmen Beogradskog sindikata priznao koliko mu Milena znači!

REDITELJ PRVI PUT PROGOVORIO O LJUBAVI S MILENOM RADULOVIĆ: Oglasila se i glumica!

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Milena sa porodicom i dečkom

Vest da su glumica Milena Radulović i reditelj filma "Zlatni dečko" Ognjen Janković, inače frontmen rep sastava Beogradski sindikat, u vezi eksplodirala je poput bombe. Oni su se prvi put zajedno pojavili u Palati pravde prošlog septembra, kada je glumca svedočila u slučaju koji se vodi protiv učitelja glumce Mike Aleksića.

Prvi put pred televizijskim kamerama Janković je progovorio o Mileni.

Počastvovan sam što sam uz nju i što imam priliku da joj pružim makar mikro podršku. Ja sam Mileni važan privatno, i ona meni. To je emotivna podrška, iz srca - rekao je Ognjen.

Ističući da je Milenina priča ohrabrila mnoge devojke da otkriju ono o čemu su godinama ćutale, apelovao je na druge muškarce da podrže njihovu hrabrost.

Molimo se Bogu i nadamo da će ishod biti pozitivan, te da će ovaj slučaj ostati kao kamen temeljac nečeg novog - dodao je on.

 

 

Na ove reči nije ostala imuna ni Radulovićeva, koja je na svom instagram profilu podelila snimak iz emisije i napisala: "Moj čovek" uz emotikon srca i haštag zajednička borba.

Podsećamo, Ognjen se razveo od voditeljke Bojane Janković sa kojom ima dve ćerke, a Milena je raskinula dugogodoišnju vezu sa glumcem Radovanom Vujovićem.

Radulovićeva je tokom 2023. godine imala nekoliko ročišta sa Miroslavom Mikom Aleksićem, a tada je dobijala veliku podršku od strane svojih kolega i izabranika Ognjena Jankovića.

Mama i tata ne sede na suđenju. Oni dođu, isprate me, ali ne sede na suđenju, jer bi to bilo baš strašno. Podrška porodice je najvažnija, a imati porodicu kakvu ja imam je baš luksuz u životu. Sa mnom su moji prijatelji, kolege Milan Marić, Andrija Milošević, Sandra Tomić, juče je došla Seka Sabljić, to je onako dirljivo, Vaja Dujović, Mia Bjelogrlić, Mina Obradović i Ognjen moj koji je tu stalno. Potrebno mi je njegovo prisustvo. Lakše je da je on tu. Onda kad god dođemo kući, mnogo mi je lakše što je bio, čuo, osetio, nego da moram da mu prepričavam, a to je neprepričljivo - ispričala je svojevremeno glumica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading