EVA RAS ŠOKIRALA REGION! Isprozivala Milenu Radulović nakon svedočenja protiv Mike Aleksića! JAVNOST JE OŠTRO OSUDILA!

Autor:

Zabava

30.11.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica ocrnila svoju mlađu koleginicu, javnost je osudila!

EVA RAS ŠOKIRALA REGION! Isprozivala Milenu Radulović nakon svedočenja protiv Mike Aleksića! JAVNOST JE OŠTRO OSUDILA!

Foto: ST/Nemanja Pančić, A. Nalbantjan

Glumica Milena Radulović svedočila je u Višem sudu u Beogradu u postupku protiv Miroslava Mike Aleksića, optuženog za silovanje i seksulano uznemiravanje nekoliko polaznica njegove škole. Milena je svedočila tri puta i ima status oštećenog svedoka, a nakon svedočenja izjavila je da joj "život neće biti isti".

Republika

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Mika Aleksić, MIlena Radulović

Mlađu koleginicu je putem društvene mreže Fejsbuk isprozivala glumica Eva Ras, koja je objavom šokirala region. Naime, ona se zapitala kako verovati "ženi koja se uživela u ulogu silovane", te istakla da joj ona ne veruje.

Republika

Foto: Facebook.com/Eva Ras

Objava Eve Ras

- Ne verujem... Kako verovati ispovesti ženi koja se toliko uživela u ulogu silovane, jadne, bespomoćne mučenice, opisujući prodiranja prstiju, penetraciju, kako je rekla, u njeno nevino telo, skidanje veša sa nje, kako je silovatelju bilo lako, jer ju je gurnuo na klavir, kao da je prosto izuti hulahop čarape da bi potom i gaće smakao, govorila je da su iza vrata, a sasvim previdela da između dve prostorije uopšte vrata ne postoje, a to je evidentno, to može svaka budala da vidi ako uđe u tu školu glume. Vrata ne postoje, a silovana tvrdi da su iza vrata, dok je nju učitelj glume silovao, deca recitovala 'Oče naš'. Uzgred 'Oče naš' nije recitacija nego molitva - šokirala je Eva.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Eva Ras

Javnost je ostala šokirana Evinim obraćanjem, te je oštro osudila glumicu.

Inače, Milena je nakon svedočenja otovorila dušu u jutarnjem programu televizije K1.

- Sve vreme, Aleksić i njegov advokat Zoran Jakovljević su me provocirali i postavljali gnusna pitanja i smejali se. Aleksić je tako agresivno vikao i svi su to videli u sudnici. Kada mi se posle toliko godina obratio tim tonom, osetila sam se kao na času, kao pre mnogo godina, ali nije me tim tonom povredio. Naravno, njihovo pravo je da se brane kako god izaberu - ispričala je Milena, kojoj su sve vreme oči bile suza.

- Ovo toliko dugo traje. Toliko sam puta mislila: 'Neću morati dalje'. I sada se nadam da posle ova tri ročišta i tih njegovih (Aleksićevih) pitanja, da se bližimo kraju procesa. Nadam se da ću imati pravo da budem i devojka i glumica. Volela bih malo bezazlenijih tema u narednom periodu u našem društvu - istakla je tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ja

30.11.2023 21:42

Evu Ras ne volim, ali sa ovom njenom objavom se apsolutno slažem.... Zvuči previše dobro izrežirano

Luda bakuta

01.12.2023 04:15

@Ja - To je ista žena koja fotošopira svoju facu na najbizarnije moguće slike. Šta reći, staro pa prolupalo