TRKA ZA GOAT JE "MRTVA"! Muratoglu: Đoković je KRALJ tenisa

Autor: M. N.

Sport

30.11.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniski stručnjak nije imao dilemu

TRKA ZA GOAT JE "MRTVA"! Muratoglu: Đoković je KRALJ tenisa

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đopković je pravi GOAT, iako to mnogi pokušavaju da mu ospore. Međutim, trener Patrik Muratoglu nema dilemu i on ističe da je Novak najbolji teniser sveta i da će ga retko ko preskočiti. 

 Za njega više nema nikakvih dilema, posebno posle sezone u kojoj je srpski as osvojio tri grend slema, igrao finale Vimbldona, podigao pehar na Završnom mastersu i godinu završio na prvom mestu ATP liste.

Čuveni trener nije štedeo reči hvale. 

 - Jedina debata sada je ko je moj omiljeni igrač. Ko je najbolji? Tu nema debate. Novakova sezona je jedna od najboljih u karijeri, iako je 2015. godina bila nestvarna. Prošlo je osam godina otad, ima 36 godina i ovako igra. Nikada nisam video u istoriji tenisa da je neko ovako dominantan sa 36 godina, kao što je bio sa 26, 28 godina - počeo je Muratoglu izjavu za "Tennis Majors".

Zatim se osvrnuo i na njegove najveće rivale i priče oko toga ko je najbolji u istoriji.

- Igrao je u eri sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom, što još više govori o tome koliko je dominantan. Čuvena GOAT debata sada je "mrtva" posle ovakve godine, tri slema i jedno finale. Drži rekorde skoro svuda, po Mastersima, slemovima, nedeljama na vrhu, a još igra i još je na vrhu  - zaključio je on. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading