PEVAČ JE IZNEO OVO NA BINU I NACILJAO JE KA DEČKU: Ceo klub šokirano gleda u kakvom je stanju nesrećni momak (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

30.11.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sam je ovo tražio.

PEVAČ JE IZNEO OVO NA BINU I NACILJAO JE KA DEČKU: Ceo klub šokirano gleda u kakvom je stanju nesrećni momak (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram video/Steve Aoki

Pevač naciljao dečka

Muzičar Stiv Aoki ima posebnu praksu kojom se ističe na svakom koncertu. Možda ćete pomisliti da radi nešto posebno, ne, ali u pitanju je nešto drugačije što do sada niste videli. Kako i naši domaći izvođači imaju svoje čudne načine komuniciranja sa publikom, tako i on ima svoj. U pozadini njegovih videa možete videti osobe sa transparentima gde piše kako žele da ih udare tortom. Možda se pitate zašto bi neko želeo tako nešto, ne znamo, ali on to radi.

Jedan snimak posebno je postao viralan, a on ga je objavio na svom Instagram profilu. Stiv je direktno gađao jednog muškarca koji je očigledno to i želeo. On se izdigao iz publike, a Stiv je sa ogromne razdaljine uspeo da ga pogodi pravo u glavu tortom.

Foto: Instagram video/Steve Aoki

Stiv gađa na koncertu

Mnogi naravno ne bi voleli da imaju ovakav tretman na koncertu svog omiljenog izvođača, ali neki uživaju u tome. Neki su i oduševljeni kako je "naciljao" dečka te su komentarisali:

"Ovo je legandarno", "Njegova preciznost je besprekorna", "Legenda", Treba da uđe u Ginisovu knjigu rekorda", "Forma mu je na mestu", pisali su očigledno njegovi impresionirani obožavaoci.

Inače, video je prikupio preko 20.000 sviđanja i skoro da nema negativnih komentara. Očigledno, publici se dopada ono što radi na nastupima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steve Aoki (@steveaoki)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading