POPLAVA KRVI I BESA: Evo šta će se desiti u POSLEDNJOJ epizodi serije "Koža"! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju će biti stavljena tačka na banjalučku trilogiju!

POPLAVA KRVI I BESA: Evo šta će se desiti u POSLEDNJOJ epizodi serije "Koža"! (FOTO)

Foto: Produkcija Bosonoga

Poslednji deo banjalučke trilogije "Koža" završava se u nedelju 18. februara na RTS, a poslednja epizoda simbolično je nazvana "Kraj".

Priča o Slobodanu Miloševiću, dileru droge koji se po izlasku iz zatvora u Hagu, gde je proveo godine zbog šverca 20 kilograma kokaina, vraća u Banjaluku staviće tačku na seriju Nikole Pejakovića.

Nakon "Mesa" i "Kostiju", poslednji deo banjalučke trilogije nazvan je "Koža", a njen tvorac Nikola Pejaković izjavio je da je to najličnija njegova priča.

Postoje neki detalji iz same priče, fabule koji odgovaraju nekim događajima iz mog života, ali je ona najintimnija po nekoj drugoj stvari, prema problemu koji se ne vidi na prvi pogled. Tu se vidi da ja i dalje, što kažu u Banjaluci, bortam tu odgovornost prema roditeljima i neku nesređenost odnosa prema njima i faulovima prema njima - izjavio je svojevremeno Pejaković. 

Osim što će u 10 epizoda biće zaokružena priča o Banjaluci i ljudima u tom gradu, Kolja će kroz svog junaka Slobodana Miloševića otkriti dosta toga o sebi i svom odnosu sa bliskim ljudima. Prema rečima reditelja Saše Hajdukovića, ovo je "priča o odnosu sa roditeljima, ali i priča o životu koji si ostavio koji je stao u nekom trenutku i kome se ti onda vraćaš i misliš da je on nešto što je bio kada si ga ostavio u vremenu“.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Nikola Pejaković

U poslednjoj epizodi "Kože" Slobodanov život ponovo nekako kreće naopačke. Ali ne samo njegov. Sve tajne koje su isplivale napraviće poplavu krvi i besa.

U ovoj seriji, osim Pejakovića, uloge tumače Nebojša Dugalić, Vesna Trivalić, Boda Ninković, Ljubomir Bandović, Nataša Ninković, Jovo Maksić i mnoga druga velika imena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Gledalac

18.02.2024 22:18

Je li iko primjetio da imaju gresku? Na natalijijom krstu pise 2019, a slobo ide u sarajevo kod samira u 2018 (tako barem pise na titlu). Kako to?