KURIR ĐOKA ODUŠEVIO NA PREMIJERI FILMA "SUNCE MAMINO": Od Branke Katić ni traga ni glasa!

Autor:

Zabava

14.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomislav Trifunović se poklonio publici.

KURIR ĐOKA ODUŠEVIO NA PREMIJERI FILMA "SUNCE MAMINO": Od Branke Katić ni traga ni glasa!

Foto: ST/Dragan Kadić

Tomislav Trifunović

Premijera filma "Sunce mamino" reditelja Koste Đorđevića održana je sinoć u beogradskoj MTS dvorani, gde je crvenim tepihom prošetala autorska i glumačka ekipa.

Ipak, najveće i najlepše iznenađenje za publiku bilo je pojavljivanje legendarnog glumca Tomislava Trifunovića, kojeg je publika zavolela kao kurira Đoku u seriji "Srećni ljudi". Čuveni glumac, otac Branislava i Sergeja Trifnovića, ponovo je stao pred kamere i zaigrao u filmu "Sunce mamino". Ipak, njegovi sinovi nisu došli da ga podrže na premijeri.

Takođe, glumica Branka Katić koja je u ovoj tinejdžerskoj priči odigrala važnu ulogu Olge, majke glavnog junaka Relje, nije se pojavila na premijeri. Kako su mediji saznali, Katićeva je na putovanju u Španiji, te je to razlog njenog nepojavljivanja.

Priča prati zbunjenog i pomalo neprilagođenog šesnaestogodinjeg Relju (Pavle Čemerikić) koji svoje usamljeno leto provodi tumarajući dvorištima i krovovima Beograda i jedino što ga stvarno vozi, gotovo do opsednutosti, je želja da smuva Anu (Alisa Radaković).

U trenucima kada mu umire baka, njegova anksiozna i distancirana mama Olga (Branka Katić) odbija da joj, zbog njihovog međusobno lošeg odnosa organizuje sahranu. Krijući od Olge, Relja se sam upušta u organizaciju babine sahrane, verujući da će tako konačno osvojiti Anu. Dok manevriše između ljubavi i smrti, pokrenuće čitav niz događaja, nerazjašnjenih odnosa i emocija. 

Republika

Foto: Youtube.com/MCF MegaComFilm

 

Denis Murić i Pavle Čemerikić su ponovo zajedno na filmskom platnu nakon 10 godina od filma "Ničije dete".

- Divan je osećaj kada radite sa nekim sa kim ste već snimali film, jednostavno poznajete se i pristup je drugačiji. Pavle Čemerikić i ja smo prijatelji, kumovi, ne samo kolege. Ne mogu opisati kako je raditi sa njim, kao i sa Alisom Radaković i Pavlom Mensurom. Bila nam je prava porodična atmosfera, tako da smo uživali sve vreme na snimanju - rekao je Murić.

Alisa Radaković je izjavila da ju je uloga Ane vratila u tinedžersko doba.

- Novim filmom "Sunce mamino" vratila sam se u taj period tinejdžera koji verovatno više neću moći da igram, sa svojim dragim prijateljima, u svom rodnom gradu. Jako mi je drago da sam imala priliku za tako nešto, stvarno sam uživala - objasnila je mlada glumica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading