PRVI PUT SA SINOM NA FILMU: Branku Katić naslednik nadgledao IZA KAMERE, a svi su mislili da je OVAJ GLUMAC njeno dete!

Autor:

Zabava

13.02.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostvarenje "Sunce mamino" spojilo je popularnu glumicu i njenog sina Luija na istom zadatku.

PRVI PUT SA SINOM NA FILMU: Branku Katić naslednik nadgledao IZA KAMERE, a svi su mislili da je OVAJ GLUMAC njeno dete!

Foto: M.K./ATAImages

Tinejdžerska priča "Sunce mamino", koja je žanrovski okarakterisana kao crna komedija, spojila je na istom zadatku glumicu Branku Katić i njenog sina Luija, koji je svoju mamu posmatrao iza kamere.

Naime, Branka u filmu reditelja Koste Đorđevića igra majku glavnog junaka Relje, dok je njen naslednik Lui volontirao na filmu kao asistent direktora fotografije Bojane Andrić.

Međutim, kako se jaka hemija razvila između Branke i mladog glumca Pavla Čemerikića mnoge kolege na setu pomislile su da je on njen sin!

Republika

Foto: youtube.com/MegaComFilm

Pavle Čemerikić

Nekoliko članova ekipe je bilo ubeđeno da je Brankin sin zapravo Pavle Čemerikić, tolika je bila fizička sličnost i snažna glumačka emocija između njih. Film je sniman neposredno nakon Brankinog povratka na domaću umetničku scenu i svima nam je imponovalo što je „Sunce mamino" jedan od prvih projekata u koji je odlučila da uskoči - ispričao je Kosta Đorđević na predstavljanju filma i dodao:

- Branka i Pavle na platnu deluju kao neprijatelji, ali su se jako zbližili, a Pavle se zbližio i sa njenim sinom Luijem - naglasio je reditelj.

Dok Relja pokušava da razvije svoju ljubavnu priču i osvoji lepu Anu (Alisa Radaković) kod kuće ga čeka majka namrgođena i tankih živaca. Branka je otkrila više detalja o svojoj ulozi.

Republika

Foto: Youtube.com/MCF MegaComFilm

 

-  Igram samohrtanu majku Olgu, koja je vazda nervozna i na kraj živaca, kako kod nas nažalost ljudi često umeju da budu. Nemaju sluha za druge i stalno se vrte u toj svojoj nesreći. To što njen sin Relja pomaže svojoj raspadnutoj mami da se vrati sebi i toj ljubavi prema svojoj deci za mene je najdirljiviji momenat u filmu - ispričala je glumica.

U ovoj srpsko-hrvatskoj koprodukciji igraju i Alisa Radaković (Ana), Denis Murić, Pavle Mensur i drugi. Film će na redovnom bioskopskom repertoaru biti od 15. februara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading