DAVIDA IZ SERIJE KOJU JE CEO BALKAN OBOŽAVAO - DANAS NE BISMO PREPOZNALI: Mnogima je bio OMILJEN sada ima BRADU i bavi se OVIM poslom

Autor: M.O.

Lifestyle

15.01.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MALOG DAVIDA IZ HIT SERIJE SMO OBOŽAVALI, BIO JE BESKRAJNO ZANIMLJIV: Danas je DRUGI ČOVEK, KO BI GA PREPOZNAO?

DAVIDA IZ SERIJE KOJU JE CEO BALKAN OBOŽAVAO - DANAS NE BISMO PREPOZNALI: Mnogima je bio OMILJEN sada ima BRADU i bavi se OVIM poslom

Foto: youtube/DomaciFilmoviTv

Svi smo mnogo voleli seriju "Policajac s Petlovog brda", od kako je izašla prva epizoda još davne 1993. godine. Rado smo gledali sve reprize iste, a sada se pitamo kako izgledaju glumci koje smo gledali na malim ekranima. 

Najomiljeniji lik je bio definitivno mali David, sin inspektora Boška Simića, kojeg je igrao Ljubiša Samardžić. Davida je glumio Marko Stojiljković.

Republika

Foto: youtube/DomaciFilmoviTv

Ovu kultnu seriju su mnogi obožavali

 

Ćerke su igrale Branka Katić, Katarina Radivojević i Tijana Vukotić. Jasna, Sonja, Tanja, David i najmlađi član velike porodice inspektora Boška Simića. .

Dok su Katarina i Branka napravile zavidnu karijeru, Tijana i Marko nisu ostali u svetu glume.

Tijana je u seriji imala konja sa kojim se trkala na hipodromu, obožavala je životinje i bila je mirno dete u seriji. Ujedno, to joj je bar do sada bila poslednja uloga u životu. Jedan period života provela je u inostranstvu gde je živela i tamo posvetila učenju i građenju karijere.

 

 

Ona je završila veterinu, a on se opredelio za filmskog kritičara. Iako se jednom pojavio u epizodi "Otvorena vrata". 

Jasno je da mu je više prijala druga strana kamere

 

 

Sa njegovih društvenih mreža znamo da se kritikom bavi u „hevi metal stilu“. Ima i svoj blog "Film na dan“, u kome analizira aktuelna ostvarenja i utiske sa domaćih i međunarodnih filmskih manifestacija.

Imidž je malo promenio, danas ima dužu kosu i bradu, a i više ne živi u Srbiji već u Sloveniji, ali redovno dolazi u Srbiju kako bi prisustvovao filmskim festivalima. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading