NINA ĐOGANI POSEĆUJE DEČKA U ZATVORU: Anabela u strahu da će joj NAUDITI - DRAMA u porodičnom domu!

Autor:

Zabava

15.01.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Đogani udarila kontru porodici nakon hapšenja njenog dečka!

NINA ĐOGANI POSEĆUJE DEČKA U ZATVORU: Anabela u strahu da će joj NAUDITI - DRAMA u porodičnom domu!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Pevačica Anabela Atijas je u velikom strahu za mlađu ćerku Ninu Đogani od kada se saznalo da njen dečko služi kaznu u Centralnom zatvoru. 

Foto: Shutterstock, ATA Images

Anabela Atijas i Nina Đogani

 

Gagijeva i Anabelina ćerka redovno odlazi u zatvor da ga obiđe, ali roditeljima ni za živu glavu ne želi da kaže zbog čega je osuđen. Pevačica se boji da će neko da povredi njenu ćerku, kako bi se osvetio tom momku, pa je pomoć tražila od Lune i zamolila je da popriča sa Ninom i da joj objasni koliko je situacija opasna. Čak je razmišljana i da se sada pomiri sa Gagijem i da se udruže kako bi spasili ćerku na vreme.

- Nina redovno posećuje dečka u zatvoru, čak mu nosi hranu i cigarete. Niko od njenih ne zna zbog čega je osuzđen, a ona to ne želi da im kaže. Anabela se ipak raspitala malo detaljnije i to što je čula je mnogo uplašilo. Navodno, taj Ninin momak se zmaerio nekim ljudim i sada se Anabela plaši da oni ne povrede Ninu kako bi se njemu svetili. Ona je sa ćerkom pokušala da razgovara, ali to je nemoguća misija, odmah se posvađaju. Nedavno je sa Lunom obavila razgovor i zamolila je nju da popriča sa mlađom sestrom. Ni Luni nije svejedno zbog cele situacije, ona razume da se Nina mnogo zaljubila, ali će pokušati da je dozove pameti iako ima samo 18 godina i zna da će ona terati po svome kao i sve tinejdžerke koje se tako lude zaljube - kaže izvor za Svet blizak Đoganijevima i dodaje:

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nina Đogani i Gagi Đogani

 

- Atijas je isto kao i Luna, rekao Anabeli da popriča sa Gagijem id a mu kaže šta je sve saznala, jer moraju svi sada da se udruže i da pomognu Nini. Ona je mlada, voli tog momka i ne razmišlja o posledicama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading