NINA ĐOGANI ZBOG DEČKA ROBIJAŠA UDARILA ZABRANE PORODICI: Ovo strogo krije od Anabele!

Autor:

Zabava

11.01.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbliži ne znaju zbog čega joj je dečko iza rešetaka!

NINA ĐOGANI ZBOG DEČKA ROBIJAŠA UDARILA ZABRANE PORODICI: Ovo strogo krije od Anabele!

Foto: Shutterstock, ATA Images

Nina Đogani (19), ćerka muzičara i bivših rijaliti učesnika Anabele Atijas i Gagija Đoganija, od proletos je u vezi sa momkom koji se trenutno nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru u Beogradu, saznaje "Kurir".

Iako su u vezi nekoliko meseci, identitet mu krije od provg dana, pa je tako i na objavama na društvenoj mreži Instagram preko njegovog lica na fotografijama uvek stavljala emotikone srca.

Izvor navodi da Nina nije želela da otkriva razloge zbog kojih je njen dečko iza rešetaka, te je zamolila roditelje da ne daju izjave za medije na ovu temu. Anabela Atijas, pevačica i Ninina majka, poštuje ćerkinu odluku i ne meša se u njen ljubavni život.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Nina Đogani

Nina redovno obilazi svog emotivnog partnera u zatvoru kada su dani za posete. Iako je na društvenim mrežama objavljivala fotografije sa njim, pažljivo je krila njegov identitet. Ipak, njena podrška i ljubav prema partneru su očigledni kroz česte posete i donošenje hrane.

Poznato je da Nina vodi aktivan život, pa često deli trenutke iz teretane na svom Instagram profilu. Nedavno je primećeno da je u istim sivim helankama, koje je nosila i tokom vežbanja, posetila zatvor kako bi videla svog dečka. Ova činjenica dodatno naglašava njenu posvećenost i podršku partneru.


Nina Đogani očigledno ne odustaje od ljubavi prema svom dečku, te nastavlja da ga posećuje i pruža mu podršku uprkos izazovima s kojima se njihova veza suočava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading