ERA OJDANIĆ IMA 43 GODINE MLAĐU DEVOJKU: Obelodanio najintimnije detalje iz KREVETA, javnost FRAPIRANA!

Autor:

Zabava

11.01.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker šokirao javnost kad detaljima iz svoje ljubavne veze!

ERA OJDANIĆ IMA 43 GODINE MLAĐU DEVOJKU: Obelodanio najintimnije detalje iz KREVETA, javnost FRAPIRANA!

Foto: printscreen/RTV Pink

Folker Era Ojdanić je nedavno šokirao javnost priznanjem da je u vezi sa devojkom koja je čak 43 godine mlađa od njega. Sada je izneo intimne detalje o njihovom odnosu, otkrivajući kako izgleda njihovo svako jutro. Era ističe da je vrlo romantičan i da voljenoj obavezno skuva kafu svako jutro. On opisuje trenutak buđenja kao iznenađenje za svoju partnerku, sa čistim domaćim medom, hladnom vodicom i kafom, uz nežne reči. Dodaje da smatra da se prava lepota žene vidi ujutru nakon burne noći, ističući da obožava ženu kad je prirodno raščupana i bez šminke.

- Kako da ne. Dok je u bunilu burne noći, ja je iznenadim čistim domaćim medom, hladnom vodicom, kaficom i kažem ‘Maco moja, budi se’, a ona kao ‘Šta ti je, bre?’. A ja joj kažem ‘Vidiš ko te gleda, budalo jedna, je l’ si normalna?’. I ona onako raščupana, znaš ono… – počeo je da obašnjava i dodao da se sva lepota žene vidi ujutru nakon burne noći.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Era Ojdanić

- Ja obožavam ženu kad je prirodno raščupana ujutru. Svaki šarm i lepotu vidiš ujutru kad je probudiš. I kad je vidiš onako čupavu, neočešljanu, još ako je bilo ljubavno ludilo, i bez šminke, ma žena izgleda top - istakao je Era.

U nedavnom periodu, mediji su brujali o navodnoj aferi između Anastasije Stanojević Palčice i Ere Ojdanića. O ovim navodima javno je progovorila Jovana Tomić Matora, a zatim se oglasio i pevač. Era je negirao ove tvrdnje, ističući da je njegov odnos sa Palčicom bio javan i bez skrivanja. Takođe je otkrio da je pokušao da joj pomogne nudeći joj posao u svom motelu, ali je ona to odbila iz razloga što smatra da je mlada, lepa i izazovna i želi to da iskoristi na drugi način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading